Звезди възкръсват след грешни диагнози: 10 дни Деян Донков живял с рак, лекар пратил Венета Райкова на Малашевските гробища и други истории

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Много от популярните ни личности също са били жертва на здравната ни система. Мнозина са преживели истински шок с грешните диагнози, които са им поставили лекари, пише „Телеграф“
Такъв е случаят с Деян Донков, който 10 дни живя с диагнозата рак. Това е най-тежкият период в живота на актьора. През това време той се снима в поредния си филм, а половинката му Радина Кърджилова не спирала да плаче. Едва когато потърсил мнение на втори лекар се оказало, че е здрав като бик и до днес е радва на живота.
Рекордни печалби за родните звезди през 2018: Лили стана милионерка за година, Карамазов на нула, Зуека взе 5 пъти повече от Рачков, Графа назад с 311 бонаЛили Иванова е посрещнала 80-годишния си юбилей с голяма новина от счетоводителката си – че е станал…Jun 9 2019vijti.com

Едва 20-годишна Венета Райкова получила онкологична диагноза. Лекарят доста нетактично й заявил, че след 6 месеца трябва да си търси място на Малашевските гробища. „Майка ми беше шокирана как е възможно да се каже подобно нещо на 20-годишно момиче“, възмущава се Райкова. Близки на блондинката я посъветвали да потърси второ лекарско мнение. За щастие новите изследвания оборили леталните прогнози.
Драма преживяла и Венета Харизанова. Мисис България снимала фотосесия на биокрем през 2016-а. Тогава красавицата си похапнала и доста морски дарове, а на сутринта се събудила от недостиг на въздух, окото й било затворено, а устните подути като от ботокс.

Два месеца лежала в болница на системи, а медиците я държали на вода и ориз и я бомбардирали с урбазон. След като колабирала многократно красавицата заминала на преглед във Виена. Тогава лекар й съобщил, че има левкоцитна левкимия и й остават само няколко месеца живот. След дни пак се върнала при същия лекар, който на базата на изследванията признал, че е сгрешил диагнозата.
Подобен ужас преживял и Влади Въргала. Той скрил ужасната диагноза рак на дебелото черво от жена си. По това време очаквал и второто си дете. Споделя, че не е видял бял ден докато не променили диагнозата му. Проф. Трайков от Онкологията го успокоил, като обяснил, че това не е рак, а прегъване на дебелото черво, което изглеждало като туморна формация.

Готвачката Мариела Нордел изплаши приятелите си в социалните мрежи с откровението, че се е заразила с тиф. Оказа се, диагнозата е грешка на лекарите в Холандия, където тя от години живее. А реалната причина за последвалата алергична реакция и инфекция била нахапване от бълхи.
Източник: Хотарена
Изневери разбиха най-известните ВИП връзки: Родните ни звезди се оказаха шампиони по кръшканеВалери Божинов отново е единак, след като дългогодишната му приятелка Биляна Дол сложи край на връзк…Jul 13 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!