Звездата на „Комиците” Васил Драганов в отлична форма: Събра погледите на минувачите със силния си удар

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Звездата на „Комиците” Васил Драганов счупи от бой бокс автомат до Морската градина в Царево, видяха през далекобойните си обективи папараците ни, научи HotArena.
Преди няколко дни колоритният Радко Чеканов от сериала „Столичани в повече” събра погледите на минувачите със силния си удар, писа „Уикенд“.
43-годишният актьор се оказа в завидна спортна форма. Васко, съпругата му Андреа, синът им Давид и възрастна жена, вероятно неговата тъща, бяха седнали да похапнат в Морската градина. Вместо да се настанят на някоя пейка в парка, семейството барабар с домашния им любимец, бе избрало да се подкрепи на един от паметниците. Четиримата изядоха по един сандвич с айрян.
Руслан Мъйнов: Чакам бебе от лудата сервитьорка от „Комиците”Най-голямата мечта на комика Руслан Мъйнов – да свие семейно гнездо и да създаде свое поколение, е н…Mar 31 2019vijti.com

След като напълниха стомасите, Драганови излязоха от градината. Васко веднага забеляза бокс автомат и побърза да връчи каишката на кучето на своята тъща. После бръкна в джоба си, за да потърси монети по 1 лев. С помощта на жена си и тъщата, актьорът успя да събере 3 монети за 3 опита на автомата и ги пусна една по една в устройството. След това се засили и изпрати едно мощно кроше в боксовата круша.
Впечатлени от удара на актьора, случайните минувачи се спряха, за да позяпат и следващите два удара. Драганов не ги разочарова и отново така силно удари крушата, че тя залепна за покрива на бокс автомата. Съпругата му Андреа го аплодираше и не спираше да го окуражава.

Доволен от успеха си, комикът вдигна ръце като победител, а зяпачите го поздравиха с радостни възгласи за перфектната му спортна форма. Синът им Давид също бе видимо горд с мощното кроше на татко си.
Комикът Васил Драганов е все така влюбен в жена си Андреа както в началото на връзката им. Той с усмивка си спомня за запознанството им.
Запознахме се в тоалетната, разказва Васил. Тогава той водел фолкпредаване в радио Веселина и честичко импровизирал в ефир здравата подпийнал, а понякога вместо фолк пускал любимите си попгрупи. Веднъж когато набързо припнал до двете нули, заварил там балерината Андреа да си мие ръцете. В същия ден посетих мястото още два пъти, а тя все беше там и все си миеше ръцете , разказва актьорът. При повторните срещи той обещал на балерината, че като се оженят, ще й построи огромна зелена баня, където да си мие ръцете, когато пожелае. След два месеца вече били официално семейство.
Източник: Хотарена
Звездата на Комиците Ненчо Илчев и неговите суеверия ще ви разсмеят със сигурност, обикновено мъжете крият тези нещаМъжете по-трудно си признават суеверията, но не и Ненчо Илчев. Актьорът признава, че дължи успехите …Mar 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!