Задава се бум на звездни бебета: През 2019-а цяла плеяда родни звезди стават родители

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Задава се бум на звездни бебета. Една камара родни звезди ще станат родители през 2019 година, узна HotArena.
Рапъри, плеймейтки и познати лица от малкия екран ще дундуркат бебета съвсем скоро. Те ще трябва да се научат да сменят памперси. Ще се наложи и да преустановят кариерата, за да отгледат бебоците.
Броени дни делят певицата Йоанна Драгнева да гушне за сефте първородната си рожба. Бившата на актьора Ненчо Балабанов е в деветия месец . Това не й пречи да събира тен по морето. Таткото на бебето е тв водещият Мирослав Димитров. Двамата се познават повече от 15 години, но любовта им пламна наскоро.
Как се печелят от 200 лв. до 1 млн. долара набързо: Инфлуенсъри раждат бебета пред камера за лайкове, Петканови са сред най-платените у насС нарастването на популярността на социалните мрежи нараства и броят на хората, които се насочват къ…Jun 20 2019vijti.com

И Златка Райкова ще влезе в отбора на милфките. Плеймейтката ще дари любимия си Благой Георгиев с рожба. Силиконовата бомба се реши да стане майка за пръв път, а може би и за последен, тъй като бъдещият й съпруг вече се е отчел с три отрочета и с настоящото бебе ще станат четири. По информация на „България Днес“ очакват момче.
В очакване на първа рожба е и хитовият изпълнител Тото от група „СкандаУ“. Половинката на рапъра – танцьорката Кристин Петринска, през есента ще дари музиканта с наследник.
Репортерката Деси Цонева също е бременна. Въпреки че коремчето не й личи, наследничката на покойния Димитър Цонев работи още, като взима звездни интервюта, а преди дни сключи граждански брак с таткото на бебето – Явор Стефанов. Това ще бъде второ дете за Деси.

Най-вървежният певец в последните няколко години – Криско, също скоро ще дундурка рожба. Красавицата Цвети е в напреднала бременност. След по-малко от три месеца бившата танцьорка ще дари габровеца с дете.
Звездата от „Откраднат живот“ Наум Шопов – младши ще трябва да се научи да сменя пелени и памперси. Крайно време е вече да започне с подготовката, защото годеницата на екранния д-р Тасев – Теа, е бременна в петия месец.
И Алекс Раева ще стане майка за първи път. Бившата изгора на Слави Трифонов е в напреднала бременност. Според информацията очаква момиченце.
Източник: Хотарена
Страната, където и бебетата работят, още щом проходят: Ако смятате, че имате проблеми и всичко в живота е лошо, трябва да видите как живеят в НепалВинаги сме недоволни от нещо, нещо постоянно ни липсва. Искаме втора кола, по-голям апартамент, по-г…Jun 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!