Журналист остави жена и дете заради красавица от БНТ СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившият спортен журналист в БНТ Радостин Любомиров от няколко месеца е с ново гадже, научи Lupa.bg. Репортерът напусна работата си в държавната медия, след това отиде в Министерство на спорта, кандидатира се за общински съветник в Перник и като капак преди няколко месеца напусна жена си и детето.
Любомиров, който се слави като голям прелъстител, заряза семейството си заради красивата репортерка в БНТ Джанан Дурал, която вече е неотлъчно до него.
Джанан следва навсякъде Радостин, дори и на аматьорски футболни мачове.
Цялата истина за любовницата на Шабан Шаулич и детето й излезе наявеЛюбoвницaтa нa Шaбaн Шayлич лъжe, чe имa дeтe oт нeгo, истината всъщност се оказа съвсем различна от…Oct 1 2019vijti.com

Двамата ходиха лятото заедно на море в Гърция, на концерт на Ед Шийран в Букурещ, празнуваха заедно рождени дни, а девойката, която е доста по-млада от бившата му вече жена, посещава и футболни мачове, които са неувяхващата страст на бившия бенетеец.
Връзката им официално е отскоро, но двамата въртяли любовна афера зад гърба на своите половинки поне от две години, разкриха от телевизията майка пред Lupa.bg.
Целувка и торта по случай рождения ден на Джанан
Радостин и Джанан не обмислят все още сватба, но Дурал признала пред свои близки приятелки, че много иска да бъде майка и да има дете от Радостин Любомиров.


Радостин Любомиров е роден в Перник на 18 април 1985 година. Вече близо 11 години се занимава с журналистика. Работил е в радио, вестници и телевизии. От 2007 година е част от екипа на Спортна редакция на БНТ. Дипломирал се със специалност „Българска филология” в СУ „Св. Климент Охридски“. Най-големия си професионален връх достигна през лятото на 2010-а година, когато е част от екипа на БНТ, отразил световното първенство по футбол в Република Южна Африка. Радостин е автор на филма „Мечта” за „Отбор на надеждата”, който беше излъчен на 16 януари 2012 г. по БНТ1 в рубриката „В кадър”. Филмът бе заснет от оператора Анна Андреева, а режисьор е Йоана Капанова.


На въпрос какво го е накарало да изберете спортната журналистика за своя професия, той отговаря така:
„Спортът ме привлича от дете. Израстнах в семейство, което не крие страстите си около големите спортни събития и закономерно се запалих от баща ми и майка ми. Двамата ме подкрепиха, когато избрах журналистиката за своя професия. Това е и детската ми мечта, а това, че успях да я реализирам, може само да ме радва. Не отстъпих в трудните моменти, а радостните ми носят огромно удоволствие. Не знам дали спортната журналистика ми дава възможността да направя света по-добър, но мога да покажа, че в света чрез спорта се случват и хубави неща. Спортът не е само животинско желание да надделеш над съперника. Той е много повече.“
Източник: Лупа
Избрах да съм любовница на богат възрастен бизнесмен, отколкото да бъда обикновена работничкаОт детството си силно мечтаех да стана известна личност. Най-много копнеех да бъда модел или певица.…Sep 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!