Ето я 52-годишната Малина без грим

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В началото на новата година Малина показа истинска страст към белите спортове. Певицата се радва на заснежените писти на един от най-популярните Балкански ски центрове, видя Lupa.bg.
Фолк звездата публикува интересни фотоси в социалната мрежа, от които става ясно, че се намира в Банско, където след броени дни жените ще премерят сили за Световната купа по ски.

Секссимволът на българското киноЗакъде си, бе, момче? – За София. – Айде, качвай се. На бригада ли? – Не. Бягам от училище… Знает…Dec 16 2019vijti.com

След като провокира своите последователи с въпроса, кой е любимият им зимен спорт, тя документира с кадър, че е изкушена от сноуборда. Много лайкове събраха и фотосите от СПА-центъра, където певицата позира в червен цял бански и без грим.

Изпълнителката на „Пайнер“ е и професионален футболен мениджър, а спортът винаги е бил част от нейния живот. Малина поддържа перфектна форма със здравословен начин на живот като спазва хранителен режим и не пропуска тренировките във фитнес залата. Тя качи и клипче на което кара шейна с внучката си.

Източник: ЛУПА

Ракът не е болест-Това е просто дефицит на В17Ракът е способен да унищожи всички органи и да се пресели към съседните на органите, които е съсипал…Oct 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!