Животът на едно нестандартно семейство, в което най-добрата приятелка на дъщерята ѝ стана мащеха

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сравняват ги с Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас. Но не само заради голямата разлика във възрастта, а и защото двойката изглежда възхитително. В съвременния свят всичко е възможно. Вече не само хора от един пол могат да се бракосъчетаят, но и най-добрата ви приятелка спокойно може да се преквалифицира във ваша мащеха. Именно така е станало в едно американско семейство.Не е за вярване какъв гигантски хонорар ще вземе Кулагин в Дубай, вижте какво ще прави тамСкандалният гримьор Валентин Кулагин се чувства истинска звезда в родния си град Хасково. Наскоро ве…Oct 29 2018vijti.com

27-годишната Тейлър Лахман от Финикс, щата Аризона очаровала бащата на най-добрата си приятелка – 54-годишния пенсионер Карн. По думите на девойката в началото тя постоянно се чувствала виновна заради своите чувства.
Независимо от всички проблеми, сега семейството е много щастливо. Приятелките, заедно с бащата (а за Тейлър съпруг) даже заедно пътешестват и почиват по-време на отпуската.

Тейлър и Карн са заедно вече 5 години и младата съпруга признава, че тя и съпругът ѝ дори не са очаквали, че нещата ще стигнат толкова далеч.
След като се запознали и започнали да си общуват отблизо, те открили, че имат много общи интереси – обучат музиката, пътешествията и веселието. Така, скоро след като се запознали, те заживели заедно.
И до ден днешен мнозина ги възприемат като баща и дъщеря, но сега те вече имат и подкрепата на член от семейството, който в началото бил шокиран от новината.

„Когато се срещнахме за първи път, аз работех с дъщеря му и тя беше най-добрата ми приятелка. Тогава той беше женен, а аз имах приятел. В началото си помислих, че той е много красив – винаги са ме привличали възрастните мъже. И между нас се завърза флирт“, разказва Тейлър.
„Ние се познавахме с Аманда от една година и аз се чувствах виновна за връзката ми с баща ѝ. Но с течение на времето преодоляхме това. Тя знае, че аз винаги ще съм с нея и ще има подкрепата ми във всяка ситуация“, уверява Тейлър.

Майка ѝ в началото също не била никак радостна, че дъщеря ѝ се среща с бащата на най-добрата ѝ приятелка. Но времето минавало и постепенно отношенията се нормализирали. Сега семействата често си гостуват и отбелязват празниците зад една маса.
27-годишната брюнетка е убедена, че нейният съпруг е „много красив, образован, умен и успешен човек“. Тя признава, че е било необходимо известно време докато свикне с отношението на околните към връзката им.
Тейлър и Карн вдигнала сватба в Мексико. На частната церемония присъствали само 25 гости./jenata.blitz.bg
Виктор Калев има сериозен проблем с парите, но ето защо не иска да се върне при СлавиВиктор Калев е закъсал за пари, но продължава да се надява, че ще успее да се справи сам с неприятна…Oct 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!