Албена Вулева взе важно решение, не иска и да си спомня за миналото

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата водеща, Албена Вулева е много разочарована от мъжете. Тя смята, че днес любовта и романтиката са напълно изчезнали.
Както знаем, последният мъж в живота на Вулева е фитнес инструкторът Недик Недев, с когото водещата беше повече от десет години.
Бившият на Албена вече има нова любов до себе си. Жълтата журналистка се ядосала, че е посветила на Недик най-хубавите си години и не вярвала, че в живота й ще се появи друга любов, издават хора от обкръжението й.
Щерката на колоритната Людмила Захажаева вече е прехвърлила 40-те, но биологичният й часовник така не събужда у нея майчини чувства.
„Не желая да създам семейство и да имам деца. Аз съм съвсем различен тип. Вълнуват ме други неща. Много жени имат деца, защото трябва да го направят, а след това се превръщат в едни изневреви майки, каквато аз никога не искам да бъда“, откровена е Албена.
Иван Иванов: Преди любовните сцени с Янина Кашева се напих и заспах. Никак не беше лесно да ни се получи химията„Напих се преди любовните сцени във „Всичко е любов“ и заспах. После няколко пъти пробвахме любовнит…Dec 6 2018vijti.com

След раздялата с Недик тя не бърза да се впуска в нова връзка, защото се опасява, че отново ще се разочарова. Заради лошата и слава и тежкия й характер все по-малко хора се осмеляват да се борят за сърцето й. Тя от своя страна трудно допуска непознати в интимния си свят, пише „Уикенд“.

Албена Вулева не иска и да си спомня за миналото, а още по-малко да я свързват с него. „Аз имам кариера и се трудя на телевизионното поприще, а такива като теб нямат място в предаване като „Биг Брадър“, крещеше преди дни жълтата скандалджийка по адрес на друга участничка в риалитито – Никита. За да демонстрира увереност и самочувствие, тя изтъкна себе си като ВИП персона в тези среди, но зад думите й се крие смущението от първите й стъпки в телевизията, пише „Галерия“.
Албена изгрява на небосклона през 90-те като момиче на късмета в шоу „Невада“, където се чувствала потисната от строгия си и взискателен шеф Къци Вапцаров. Някои от другите й асистентки – Гала, Ива Екимова, получиха по-голямо признание впоследствие, а и в обществото ги приемат за по-известни от русата фурия.

Светкавичния си пробив Вулева прави години по-късно, когато започва да сее негативизъм по адрес на родните знаменитости в култовата си продукция „Сигнално жълто“ по ТВ СКАТ. Нападките и позорните обстоятелства, в които поставя популярните личности, са й коствали какво ли не – псувни, заплахи за бой и нападения над екипа, както и халба бира в лицето от Слави Трифонов, заради която тя реши да го съди, но така и не получи възмездие.
В предаването си тя оплюва злобно всички, най-вече фолк певиците, които уж ненавижда. Вулева често въртяла гьобеци на частни купони именно на тяхната музика. Свидетели на това станахме и на нощното парти, разиграло се зад вратата на най-известния дом в Нови Хан. Да не говорим и за това, че Албена непрекъснато си припява в къщата чалга хитове.

Освен от работните си места Вулева се срамува и от брака си, в който е встъпила на 19 години по принуда – както тя заяви пред съквартирантите, пише БЛИЦ.
Единият от братята Аргирови ще получава пенсия, за която останалите творци могат само да мечтаятНечувана пенсия от 6000 евро, или 12 000 лева, ще получава единият от братята Аргирови – Светослав. …Dec 6 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!