Ето го порасналия син на Мария Игнатова и Петко – пълно копие на татко си! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Повечето от нас свързват Мария Игнатова с връзката ѝ с Димитър Рачков. Но далеч преди да го срещне, Мария бе щастливо омъжена за бизнесмена Петко Димитров , който пък в момента е още по-щастливо женен за танцьорката Яна, с която се залюбиха покрай „Денсинг старс“ и имат двама сина.

От връзката си с Петко водещата на „Господари на ефира“ има  син – Виктор , когото обаче много рядко показва в социалните мрежи.„Детето ме учи на мъдрост и търпение“, призна наскоро телевизионната водеща, която отдавна не живее с Димитров. Настоящата му половинка, Яна, се грижи като родна майка за 13-годишния тийнейджър наред с двамата си сина от Димитров.

Баща и син са като две капки вода напук на максимата, че момчетата приличат на майка си.

синът на Мария Игнатова и Петко

„Синът ми вече е голямо момче, което дори ме успокоява при поредната публикация с лъжи от жълтите медии“, похвали се Игнатова, която е забранила на приятелите си да коментират написаното за нея.

13-годишният Виктор срещнал доста проблеми при дистанционното обучение и затова през лятото залягал над уроците. Двамата с майка му се разбират чудесно и тя никога не му е повишила глас, похвали се Игнатова.

Мария Игнатова със собствено шоуМария Игнатова най-после намери начин да се изхранва. Блондинката е аут от предаванията на Маги Халв…Jan 17 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!