Ето го замъка на Косьо Самоковеца в Боровец, който се продава за немалко милиони СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тузарският замък на разстреляния в Амстердам преди 16 години Константин Димитров – Косьо Самоковеца, зад чиито стени са се сключвали не една и две сделки извън закона, от няколко месеца си търси нов собственик, научи HotArena.
Замъкът в Боровец, който бе ползван за частна резиденция от крими героя, години наред бе непробиваема крепост, но откакто е на пазара за недвижими имоти, стана възможно да бъде надникнато в него. Макар и само на снимки. Планинският имот, който безспорно е без аналог в България, се продава от компанията „Луксимо“, известна с това, че през ръцете на нейните брокери минават възможно най-луксозните къщи и апартаменти в България, установи проверка на ПИК.
Висаджии отиват при Ванга да питат кой уби Васил Илиев, а тя им отвръща с крилата фразаКой уби боса на ВИС Васил Илиев? Този въпрос едва ли някога ще намери категоричния си отговор. Напад…Aug 12 2019vijti.com

Приказното имение в най-аристократичния планински курорт е сгушено във вековна борова гора, в уединен район с още няколко изключително луксозни вили. Убежището на Самоковеца е построено в стила на средновековен дворец, изцяло от естествен камък. Внушителната постройка е с разгъната застроена площ от 780 кв. метра., а парцелът, принадлежащ към имота, е огромен – цели 4520 квадрата.
В обявата за имота още е упоменато, че в двора е разположен голям открит и отопляем басейн. Самоковският ъндърграунд бос навремето си е пекъл мръвки на барбекю в отделна постройка от цели 130 квадрата, колкото 4-стаен апартамент.

Изграден е и гараж за 4 автомобила, моторни шейни и други превозни средства. В интериорен план къщата се гордее с уникален дизайнерски проект, който почти не е пипан от времето, в което и Косьо Самоковеца е обитавал имението. Стените, таваните и подовете са изцяло покрити с орехово дърво, а мебелите са поръчкови, изцяло от естествено дърво и кожа от най-висок клас, описва „Ретро“.
Имотът разполага с 3 огромни спални и 5 бани, в някои от които бидетата и тоалетните чинии са с позлатени елементи. На приземния етаж от вратата се влиза във фоайе, който води към огромния хол с кътове за сядане, камина и директен достъп към вътрешния двор. В съседство с хола е изграден пура бар и тоалетна за гости. От хола се преминава към просторна трапезария за 12 човека с красива камина.

На първия етаж над партера са разположени две големи спални и холни пространства към всяка, камини, гардеробни, бани с кабини и вани. Същото е разположението и на втория етаж с тази разлика, че там спалнята е само една.
Целият този лукс бе построен приживе от Самоковеца, но сега е сложен на тезгяха от вдовицата му Ангелинка. Преди време тя бе заложила замъка в родна банка, затова е напълно възможно финансовата институция да търси нов купувач. А той може да премине във владение на бърлогата на крими героя срещу 8 милиона лева.


Източник: Хотарена
Майкъл Струмейтис не спира да глези Цеци Красимирова: Подари й самолет за 5 милионаЦeци Kpacимиpoвa cлyчи нa cъпpyг, милиapдepът Cтpyмeйтиc я нocи нa pъцe.
Цeци Kpacимиpoвa yдapи джaĸ…
Sep 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!