Ето ги! Новите красавици с корони от конкурса „Мисис България“ 2019

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Четири красиви българки бяха отличени с титлата „Мисис България“ 2019 (на заглавната снимка).
„Mrs Bulgaria“ 2019 World е бизнес дамата Мира Стоянова. Тя е майка на едно дете на 2,5 години.
„Mrs Bulgaria“ 2019 International журито избра собственичката на автокъща Неделина Цанева, която от четвърт век е и модел.
„Mrs Bulgaria“ 2019 Europe стана 38-годишната Емилиана Стоименова от София. Тя е пиар на Министерството на икономиката, магистър е по Българска филология и има две деца – момиче на 9 г. и момче на 7 г.
„Mrs Bulgaria“ 2019 Universe е Яна Коджейкова от Бургас. Тя е на 32 години, има син на 5 години и помага на събруга си в семейния бизнес.

Роси Иванова – африканска чума за свинарите: „Мис България” погреба и Ангел Тенев, втория си мастит любовник – свиневъдРоси Иванова държанка да ти стане! Това е най-актуалната и тежка клетва, която си отправят един към …Sep 27 2019vijti.com

Журито определи и сребърните медалистки, които ще представят страната ни на други четири форума за красота по света:

Мисис България

Мисис България Transcontinental 2019 е Красиана Василева. 24-годишната млада дама е посветила цялото си време на своята 3-годишна дъщеря.
Мисис България Universal 2019 стана Мануела Парушева. Тя е на 30 години и е от Варна. В момента учи четвъртото си висше в Медицинския университет в морската столица. Омъжена е и има дъщеря на 5 години. Работи във фармацевтична компания.
Мисис България Top of  the world  2019 е Йорданка Зафирова от Варна, която е юрисконсулт със син на 3 години.
Мисис България Worldwide 2019 е Марина Цветанова, на 27 години от София. Професионален модел и притежател на сайт за дрехи. Майка на момче на 7 години.

Повече от 300 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 14 финалистки за титлите „Мисис България Universe”, „Мисис Бългaрия Europe”, „Мисис България World”, „Мисис България International”. ОТличени бяха и сребърните финалистки, които ще представят страната ни на други четири международни конкурса.

Мисис България

И в 21-то издание на форума за красота се запази тенденцията интерес да проявяват омъжени дами с висше образование и престижни професии. В първи тур участничките излязоха с бижута от естествени перли, корали и камъни. Във втори тур, по традиция, на сцената да ги подкрепят излязоха техни близки и приятели.

Журито бе съставено от носителки на титлата „Мисис България“ през годините, както и представители на спонсорите.

Тази година средствата, събрани от благотворителната кампания на „Мисис България“ ще бъдат предоставени за социално слаби пациенти на болница и техните нужди. Отново основен дарител на кампанията беше Мисис дама на годината Гергана Ташкова, която откупи картина на дете от Асамблеята „Земята на децата“.

Мисис България

Специален поздрав към гостите отправи Радостина Йовкова, солистка от фолклорен ансамбъл „Филип Кутев”. Водеща на събитието бе тв водещата и журналист Нели Пандилова. Медиен партньор на събитието е delo.bg.

снимки: Теодор Атанасов

Източник: delo.bg

Може ли за повярвате къде е сега Мис България Наталия Гуркова и какво прави само месец след разстрела на съпруга й в ЮАР?Мис България Наталия Гуркова захвърли траура само месец след показния разстрел на съпруга си Джордже…Nov 14 2018vijti.com

          

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!