Ето ги близначките на Ути Бъчваров / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Щастлив и грижовен татко е Ути Бъчваров, видяха фотографите на „Ретро“. Кулинарят и тв звезда бе засечен на семейна разходка с половинката си Мария и двете им дъщерички в центъра на столицата.

Тайната жена на Ути Бъчваров: Години наред упорито крие жената до себе си СНИМКИУти Бъчваров години наред упорито крие жената до себе си. „Ретро“ успя да улови кулинаря на семейна …Sep 19 2019vijti.com

Близначките на готвача, които се родиха в края на лятото на 2017-а, вече са на 3 годинки и смело крачат заедно с родителите си. Ружа и Далия са слабостта на татко, а Бъчваров не може да им отказва нищо. Балоните с хелий, които им купи по време на обиколката им край НДК, доказаха, че обича да им прави подаръци.

Въпреки че самият Ути бе сред първите български знаменитости, заразили се с коронавирус, очевидно към днешна дата той не се притеснява нито за своето здраве, нито за това на близките си. С жена му и децата не носеха маски на лицата си, макар да бяха в един от най-оживените райони на столицата.

Източник: Ретро

Ути Бъчваров напуска БНТ, много е обиден на Емил КошлуковДълбоко обиден бил Ути Бъчваров на новото ръководство на БНТ, и по-специално Емил Кошлуков, научи „Г…Aug 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!