Емо Чолаков: Искам да се скрия, забравете ме

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Метеорологът вече работи за 5 бона на летището, няма право да се показва в медиите, научи HotArena. Емо Чолаков иска хората да го забравят, научи „Уикенд” от самия него. За да постигне това, напусналият Би Ти Ви синоптик няма да дава интервюта в пресата и не ще говори за себе си в телевизионни предавания. Когато наш репортер го потърси с молбата за интервю, той категорично отказа.
„Край, вече не съм публична личност!
Не желая да коментирам миналото, настоящето и бъдещето си пред широките маси. Искам да се скрия, да си почина от всичко. Така ще имам възможност да премисля нещата”, сподели пред репортер на „Уикенд“ култовият метеоролог, който в неделя ще стане на 44 г.
Емо Чолаков прибира 5 бона от новата си работа, вече дори не се сеща за телевизиятаЕмблематичният синоптик Емил Чолаков напусна БТВ не заради конфликт с колежката си Натали Трифонова,…May 3 2019vijti.com

След години в Би Ти Ви, Чолаков реши да напусне медията. Той е започнал работа като метеоролог на летище София, където заплатата му е значително по-висока – над 5000 лева. Едно от изискванията обаче е да не дава интервюта, тъй като работата му се води секретна, а освен това е държавен служител.
Най-колоритният синоптик в родния тв ефир беше част от медията в продължение на 13 години. Макар Емо да сподели, че се разделя с вече бившите си работодатели и колеги в отлични отношения, истината била съвсем различна.
Чолаков всъщност бил скаран с ветеранката в прогнозата за времето – Христина Балинска.
Конфликтът им започнал в началото на тази година, защото Балинска била обидена, че Емо ѝ се водел началник.

Тя имала много повече стаж от него и смятала, че е по-подходяща за тази позиция, но колегата ѝ бил фаворит на шефовете. След като не могла да преглътне повишението му, Балинска обявила, че напуска, и си тръгнала тихомълком за зрителите, но гръмко за колегите си от телевизията още преди месец. Напрежението, което се нагнетило у Емил, не му давало мира и успяло да го смачка психически. Така седмици по-късно той решил да я последва, за да не му тежи на съвестта.
Източник: Хотарена
Грозен скандал с Натали Трифонова прогонил Емо Чолаков от Би Ти ВиДългогодишният водещ и любимец на зрителите на bTV Емил Чолаков изненадващо напуска телевизията. Сле…Apr 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!