Емо Чолаков е истинска звезда на летището: От стюардеси, до чистачки го свалят на поразия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Заменилият екрана на Би Ти Ви с метеорологичната служба на „Летище София” Емил Чолаков се е превърнал в истинска сензация на новото си работно място. Lupa.bg научи от служители на аеропорта, че симпатичният плешивец се радва на нечувано дамско внимание, все едно в офис сградата край Терминал 1 е акостирал самият Брад Пит. „Нещо неописуемо е, всякакви секретарки, стюардеси, счетоводителки, чистачки се стараят да си намерят работа в административните отдели, за да се запознаят с него. Спират го по коридорите, гонят го по паркинга, човекът си е истинска жертва на сексуален тормоз“, разправят с усмивка колеги на Чолаков.
Особено недоволна от ситуацията била дългогодишната половинка на Емо – Краси. Жената, с която метеорологът съжителства близо 20 години, била свикнала той да е магнит за дамско внимание, но железните правила в Би Ти Ви я успокоявали, че няма как да се стигне до сериозна забежка.
Емо Чолаков скъса джоба: Бившият синоптик остана без кола и се вози с градския транспортНапусналият Би Ти Ви след 13-годишен стаж в прогнозата за времето Емил Чолаков изпитвал финансови за…Jun 12 2019vijti.com

На летището обаче контролът далеч не бил толкова строг. Красимира дори се ядосвала, че тя е подкокоросала Чолаков да напусне телевизията за по-висока заплата. За никого не е тайна, че в момента синоптикът се подписва под фиш за 6-7 бона на месец.
Освен чаровна усмивка и лесносмилаем народняшки хумор, култовият метеоролог привлича жените и с природните си мъжки дадености. Атрибутите на Емо с години бяха обект на коментари в коридорите на телевизията. Запознати твърдят, че Чолаков бил най-надареният служител на частната медия след осветителя Асен, който работел в Би Ти Ви между 2002-а и 2004-а, но по-късно емигрирал в Австрия.
Твърдеше се, че Емо напусна телевизията заради ниското заплащане. Други обаче са сигурни, че това не е съвсем така.

Според някои от кухнята на телевизията истинската причина за напускането на Емо била неговата колежка Натали Трифонова. Русото изкушение се появи в медията по заместване, след като Станислава Цалова родите второто си дете и излезе по майчинство. Младата блондинка обаче прогони в края на миналата година и доскорошната си шефка Христина Балинска. Най-възрастната синоптичка в екипа си тръгнала, след като й съобщили, че рейтингът на Натали е много по-висок от нейния.
Напук на очакванията, че Емо харесва красивата блондинка, между тях тлеела тиха война. Синоптикът започнал да усеща, че Натали го измества. освен това тя била недолюбвана от него заради говорните си дефекти. Чолаков, който е известен със свецото си чувство за хумор, често бил инициатор на непрестанни шеги относно говора й. Един ден шегите му стигнали до ушите на ръководството и Емо бил порицан и наказан.
През последните месеци пред Чолаков стояла дилемата дали да не смени ппопрището си и професията. Разправията с Натали се оказала идеалният повод да каже „сбогом“ на bTV.
Източник: Лупа
Емо Чолаков прибира 5 бона от новата си работа, вече дори не се сеща за телевизиятаЕмблематичният синоптик Емил Чолаков напусна БТВ не заради конфликт с колежката си Натали Трифонова,…May 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!