Емилия отряза косата и заряза русото! С новата прическа е направо зашеметяваща! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много хора предпочитат да започнат Новата година „на чисто“, като захвърлят старите навици, старите дрехи, старите прически. Последното важи с пълна сила за поп фолк-дивата Емилия , която посрещна 2021 с напълно подновена визия и хвърли във възторг феновете си.

Дъщеричката на Емилия одра кожата на красивата си мама – сладураната навърши 4 с домашно парти (Снимки): Всяка майка се гордее с децата си, а благодарение на социалните мрежи може да споделим своята горд…Oct 5 2020vijti.com

Певицата, която всички бяхме свикнали да виждаме в руси нюанси, драстично се промени и няма да повярвате как изглежда вече.Ангелогласната изпълнителка е била доста смела в решението за тази промяна, защото е променила драстично не само цвета, но и прическата си .

Емилия прическа

Емилия нова прическа

Под новите фотоси на поп фолк дивата, разбира се, коментарите валят един след друг и преобладаващото мнение на феновете й е, че изглежда неотразима за пореден път. Не липсват и недоволни, но както се казва – Емилия няма как да се хареса на всички, а е важно да се чувства добре с избора си.

Емилия тъмна коса

Емилия показа кралския си дом за Коледа – вижте в какъв лукс живеят с Башур и децата (Снимки): Емилия е една от поп-фолк звездите, които ни зарадваха за Коледа с кадри от домовете си. Рядко се …Dec 26 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!