Д-р Станимир Сираков, носител на медицинския „Оскар“: Разведох се с дъщерята на Веско Маринов!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Двамата се разделили само година след сватбата

„Да, разведох се с щерката на Веселин Маринов – Йоана. Нямам какво да кажа повече по темата.“
Това сподели носителят на медицинския „Оскар“ – д-р Станимир Сираков, пред „България Днес“. Популярният медик от УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ – София, се е развел с Йоана още на първата година след брака им. Съвсем наскоро той се е венчал с красивата си колежка Кристина Сиракова. Двамата вече имат момченце Теодор, което е на няколко месеца.
„Ще отпразнувам рождения си ден утре със семейството и с най-близките. Аз съм щастлив човек и няма какво друго да си пожелая“, сподели ни докторът.

Веско Маринов прати майка си в луксозен дом за възрастни, таксата е баснословнаВеселин Маринов изпратил майка си в хоспис, тъй като нямал възможност да се грижи лично за нея. След…Jul 11 2019vijti.com

Веднага след личния си празник д-р Сираков ще пристигне в родния си град, където да получи златен почетен знак на община Кърджали за изключителен принос и иновации в областта на съвременната интервенционална неврорентгенология. Със заповед лично на кмета Хасан Азис 32-годишният лекар ще получи отличието на специална церемония.
С красавицата Кристина Миро се запознава в работна среда. Тя работи като асистент в УМБАЛ „Александровска“ в София. Завършила е Медицинския университет във Варна. Любовта им пламва много бързо и дълго време живеят на семейни начала, докато докторът не иска развод от Йоана, дъщерята на Веселин Маринов. Раздялата между двамата се случила по взаимно съгласие. Днес Йоана отглежда сама общото им дете, на което стана майка през 2015 г.


Д-р Станимир Сираков стана популярен миналата седмица, когато спаси живота на 10-годишно момиченце, страдащо от хидроцефалия. Лекарят му направи мозъчна операция през артерия на крака му. „При нас дойде в много тежко състояние, трудно движеше който и да е от всички крайници, почти не говореше, с тежки екзофталми – това са изскачания на очите заради вътречерепното налягане. В момента тя няма главоболие, движи и четирите крайника, говори, което за нас е прекрасно. Тя ще се възстановява, надявам се, още“, разказа ни д-р Сираков. Случаят е медицинско чудо, но дори в Европа подобна операция рядко е успешна. Д-р Сираков получи поздравления от цял свят.
Дъщерята на Веселин Маринов – Йоана, и Станимир Сираков се ожениха на пищна церемония през 2014 година. Избраникът на младата дама бе любител на творчеството на тъста си. По негова инициатива дори на сватбата изпълнителят на „Нашата полиция ни пази“ поздрави семейството с няколко премиерни песни и с една специална, написана за дъщеря му. Миро и Веселин се разбирали чудесно, често дори двамата излизали по мъжки.


„Не е имало конкретни проблеми в отношенията между двамата млади. Те и сега са добри приятели. Просто връзката се изчерпа“, споделят близките на Йоана и Миро. Според тях Кристина не е виновна за раздялата им, защото връзката се била разпаднала много преди двамата да се разделят. Известно време дори живеели отделно, без развод. Когато обаче д-р Сираков се влюбил, решил, че е времето, в което да поиска официално с Йоана да се разделят. И се случило.
„Днес ти, любими мой, издаде третата си книга и първата си монография, искам да ти честитя и да ти пожелая още много издадени учебници, защото ти наистина го можеш! Само мога да предполагам колко трудно ти беше да го направиш „между другото“, докато ходиш на работа, тайно преживяваш за всеки пациент и се грижиш за семейството! Обичаме те!“, признава в личния си профил обичта към д-р Сираков неговата съпруга Кристина Сиракова.
Двамата утре ще отпразнуват 33-годишнината на доктора заедно с най-близките си. 

Легендата Веско Маринов:

Не коментирам личните си неща!

„Не коментирам личните си неща, най-малко свързаните със семейството ми.“ Така Веселин Маринов обясни ситуацията, в която се намира, и отношенията с бившия си зет. Според близките им Веско бил първият, поздравил д-р Сираков за медицинския „Оскар“. Той много се гордеел с постиженията му, както и самата Йоана, която също не пропуснала да се обади на талантливия, вече световноизвестен доктор.

Лили АНГЕЛОВА

Наглост: Кметицата на Каварна 2 месеца държи лекарите без заплата, за да плати на Веско Маринов да й пееЛекарите от общинската болница в Каварна два месеца не са си получавали заплатите, но за сметка на т…Jul 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!