Дъщерята на Цветанов се събира със сина на Корнелия Нинова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Щерката на низвергнатия вечен втори в ГЕРБ Цветан Цветанов Гергана е решила да напусне благата си длъжност като младши анализатор към Световната банка във Вашингтон. Вечно усмихнатата мома от година и половина работи със завиден успех в институцията на Кристалина Георгиева, но е решила да се откаже от кариерата си там, за да отиде при… сина на Корнелия Нинова.
Разбира се, не става въпрос за романтичен трансфер, а за професионален. Гергана е получила няколко оферти от частния сектор с възнаграждение, многократно надвишаващо сегашната й заплата в СБ. За своята длъжност мис Цветанова получава около $4500 на месец, докато големите финансови компании й предлагат суми между $15 и $30 000.
Lupa.bg научи от близки до семейството източници, че младата дама се е ориентирала към офертата на пазарния лидер „Голдман Сакс”.
Упорит слух: Цветан Цветанов преговаря за покупка на информационна агенция и радиостанцииБившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов преговаря за собствеността на агенция и радиостанции „Фокус“, н…Jul 19 2019vijti.com

По ирония на съдбата от три години в компанията се труди единственият наследник на най-върлата политическа противничка на татко й – Корнелия Нинова. Рафаел минава за един от най-талантливите млади специалисти в централата в Ню Йорк. Дали отношенията между родителите им ще хвърлят своята сянка върху младите, предстои да установим.
Гергана Цветанова е възпитаничка на университета Бат в Югозападна Англия. Там тя завърши бакалавър в специалността „Политика и международни отношения“. Баща ѝ отрича да ѝ е съдействал по какъвто и да било начин за поста в Световната банка, който Гергана си заслужила с уменията и упоритостта си.

Дипломирането на Рафаел


Гергана завърши университета в Бат
Припомняме, че наскоро се разбра, че бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов преговаря за собствеността на агенция и радиостанции „Фокус“. Това научи ПИК от няколко напълно независими един от друг източници.
Мълвата обикаля усилено държавни ведомства и медии от близо месец. Цветанов контактувал с дъщерята на покойния основател на „Фокус“ Красимир Узунов.
В същото време висши източници от ГЕРБ не потвърждават информацията пред ПИК.
Както е известно, преди няколко, когато бе освободен от постовете си на конгреса на управляваща партия, Цветанов обяви, че създава евроатлантически център на сигурност. Агенция ПИК потърси за коментар самия Цветан Цветанов, но той не вдигаше телефона си.

Наскоро в медиите изтече информация, че бившият вече зам.-председател на ГЕРБ и шеф на парламентарната група на партията Цветан Цветанов е останал без спестявания и на гърба му тежели единствено кредити след покупката на новия си апартамент от 240 кв. м. с гараж и ВИП асансьор.
Поне това показва декларацията му за имущество и интереси за 2018 г., подадена пред КПКОНПИ. В нея е отразена замяната на два апартамента и две паркоместа с доплащане от 100 000 лв.
След като е дарил една шеста част от наследствено жилище, Цветанов и съпругата му Десислава вече притежават само един апартамент и нищо повече. Двамата не са декларирали никакви налични пари и банкови влогове, с изключение на депозитите от по 10 000 лв. на двете им по-големи деца, декларирани в предишни години.
Източник: Лупа
Дъщерята на Цветанов с 54 бона заплата годишноГергана е кадър на Световната банка с шеф Кристалина Георгиева Най-голямата от трите дъщери на Цвета…Apr 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!