Димитър Рачков се състари след раздялата с Мария, вече не е същия СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Комикът лъсна с бръчки, побеляла брада и двойна гушка
Димитър Рачков изглежда състарен след раздялата с Мария Игнатова. Макар и да не дава повод, че я преживява тежко. Напротив, раздава го щастливо, но без половинката, с която бяхме свикнали да го виждаме.
От скоро комикът е станал много близък с Криско и неговата половинка бременната Цвети. В социалната мрежа се появи снимка на Рачков с рапъра. На която се вижда, че двамата са заедно и прекарват весело свободното си време. Дали са станали приятели след формата „Като две капки вода” не става ясно.
Поредният звезден „развод“: Димитър Рачков напусна Маги ХалваджиянДимитър Рачков заряза Маги Халваджиян Очевидно не само на зрителите им писна да гледат Димитър Рачко…Jul 23 2019vijti.com

Но трябва да отбележим, че на фотото Митко е без сценичен грим и визията му е далече не толкова младежка. Явно е позагубил от младежкия си чар. Че не се е бръснал скоро се вижда от наболата му брада, която за съжаление вече е започнала да побелява. Виждат се още и бръчки по челото му както и увисналата двойна гушка, предават от Блиц.
Разбира се комикът не е с половинката си Мария. Преди месеци те окончателно се разделиха. А скоро на партито по случай рождения ден на Кремена Халваджиян бившите дори не се погледнаха. Избягваха се да не се засекат. Но защо се разделиха и до ден днешен няма пълна яснота, а само слухове. Уж се говореше за брак, а се стигна до поредната звездна раздяла.

Припомняме, че Димитър Рачков заряза и Маги Халваджиян.
Очевидно не само на зрителите им писна да гледат Димитър Рачков във всяка продукция на Маги Халваджиян. Но и самият комик се е отегчил от това.
Бургазлията иска да се съсредоточи върху своето шоу, което предизвика истински фурор. Плановете му за бъдещо професионално развитие са свързани с театъра.
Скоро той се завърна на сцената с изявата си в „Хъшове 300“. Въпреки второстепенната си роля, той остана изключително доволен от изявата си. Рачков игра ролята на румънски сервитьор, но това го направи много щастлив и той е категоричен, че театъра много му липсва.
Засега комикът е склонен да запази единствено изявата си в „Като две капки вода“.

Вариантът той да води новото предаване на Маги Халваджиян, което ще се излъчва в ефира на бТВ, не го устройва, тъй като няма да му остава време за театрални изяви. Поради тази причина продуцентът е предложил на Ненчо Балабанов да заеме мястото на Рачков в новата продукция.
Имитаторът на Бойко Борисов приел с охота предложението.
За разлика от колега си Рачков той не може да се похвали с толкова много ангажименти.
В медийното пространство се появи и версия, според която Краси Радков ще се влее в редиците на Халваджиян. Името му е спрягано за водещ на новото предаване.
Източник: Разкрития.ком
Димитър Рачков е грижовен син: Мама Станка гледа инкогнито „Забраненото шоу на Рачков“ от последния редСлед поредния арест на по-малкия си брат Петър комикът Димитър Рачков е отскочил до родния Бургас, з…Jul 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!