Деси Цонева ще се изявява в свое собствено предаване: Дори в стресирани моменти, когато съм най-изнервена, готвенето ме успокоява

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Деси Цонева се успокоява с готвене
Деси Цонева пуска свое предаване. Тя разкрива, че отдавна има такава амбиция. „Отдавна имам амбиция за мое собствено предаване, но не знам дали е дошло времето. Много ми се готви и като че ли с такъв тип предаване ми се занимава. На този етап конкретен проект няма, но няма да откажа, ако някой ми предложи“, казва тя.
Деси говори и за настоящата си работа като репортер за „На кафе“. „Предложението беше неочаквано. Преди да започна като звезден репортер в „На кафе“, аз работех като коментатор на „Хелс Китчън“ при тях и винаги сме се разбирали. Страхотен екип са.
Анахид Тачева хукна по лекари след новата криза на дъщеря си ТеодораАнахид Тачева едва не колабирала при новината, че дъщеря ѝ Теодора отново е посегнала наживота си. Б…Apr 9 2019vijti.com

Винаги съм искала да работя в подобен тип предаване и с точно такива хора. Атмосферата е приятелска, много позитивна.
Работата ми е забавна, правя това, което винаги съм правила. Срещам се с популярни личности, говорим си, вкарвам моето чувство за хумор и искрица в репортажите и смятам, че хората ме харесват“, споделя Цонева.
Деси споделя също, че много обича да пътува, а от всяко посетено кътче си „краде“ по някое рецепта. Тя не крие, че обича да готви и го прави почти всеки ден. А скоро е била на кулинарен туризъм. „Почти всеки ден готвя, стига да имам време. Най-любимото ми занимание е, вечер след работа да започна нещо бавничко да си готвя.

Дори в стресирани моменти, когато съм най-изнервена, готвенето ме успокоява. Нямам пристрастия към нещо конкретно, на периоди съм.
Експериментирам с фюжън кухня, която е микс от различни кухни. Гурме кухня правя за хора, които могат да я разберат. Всичко мога да готвя. През октомври бяхме един месец на кулинарен туризъм с моя приятел шеф Иван Манчев и неговата приятелка. Обикаляхме различни градове с цел да опознаем културата и тяхната кухня. Научих някои трикове от там. Азиатската кухня ме влече напоследък, френска и италианска, все пак съм живял 6 години в Милано“, споделя Деси за кулинарните си предпочитания и връзката си с шеф Манчев, пише show.blitz.bg.
Източник: Разкрития.ком
Домашен течен шоколад: Само с 2-3 лъжици какао може да си приготвите цяло бурканче вкусно изкушениеЕдва ли има човек, който да не обича шоколад. А когато го приготвим в домашни условия, течният шокол…Mar 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!