Деси Радева коментира семейните си отношения и разказа как е била секретарка на Слави Трифонов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Щастливи сме като Румен и Десислава Радеви“ – с тези думи коментира семейните си отношения съпругата на президента Радев коментира пред Мартин Карбовски в ефира на bTV., цитирана от Webcafe.
Тя допълни, че голямата любов на държавния глава е и винаги е била не друго, а изтребителите.
„Той е роден пилот, от трети клас знае какъв иска да стане“ – така Десислава Радева обобщи страстта на своя съпруг.
Тя каза още, че се е съгласила на интервюто с Карбовски заради името на предаването – „Втори план“ и заради това, че е на втори план след президента.
Георги Христов в тежка депресия: Деси Радева го спасяваДесислава Радева се е заела да извади Георги Христов от налегналата го депресия и да го върне отново…Dec 14 2018vijti.com

Радева сподели, че се познава с държавния глава от 31 години, но отношенията им в миналото са били чисто приятелски. В крайна сметка ги събира работата във военно-въздушните сили.
„Ние бягахме от любовта, но в крайна сметка тя се случи“ – така Десислава Радева обясни как е започнала връзката между нея и Румен Радев. По време на цялата предизборна кампания тя е зад съпруга си без никакви колебания.
Въпреки това Радева споделя, че да е жената до президента има повече недостатъци, отколкото предимства.

Сред плюсовете посочи, че се среща с много интересни хора и посещава забележителни места. Тя даде за пример концерта на Виенската филхармония на 1 януари, когато е получила автограф от италианския диригент Рикардо Мути. Радева е била и в Болшой театър, което е била нейна стара мечта.
Недостатъците обаче са повече, допълни тя, най-вече заради публичното внимание и следенето в социалните мрежи. Посочи още, че е след избора на Румен Радев за президент е станала по-тъжна.
„Аз съм нормален човек“, подчерта Десислава Радева. По думите й пред Карбовски в България няма понятие като „първа дама“, няма и по Конституция. Тя каза, че не е „първа дама“, но за сметка на това е жената до президента.

„Не ми се иска втори мандат на президента“, коментира Радева.
Допълни с шеговит тон, че „на мен и първи мандат не ми се искаше“. „Ако знаех какво ще е, нямаше да се съглася“, категорична е тя.
Тя добави, че гледа на мъжа си не като на политик, защото политиците произлизали от политически партии. Предпочитала да гледа на него като държавник. „Няма как да влияеш на един генерал“, отговаря на въпроса дали влияе на работата на съпруга си.

В ефира на bTV и „Втори план“ Десислава Радева се върна и по-назад във времето като сподели повече за познанството си със Слави Трифонов иработата й за предаването „Каналето“, където е била офис-мениджър. Казва, че по това време е обмисляла варианта да емигрира, но Трифонов я разубедил.
Преди това е работила в рибна фабрика „Славянка“.
В първата си телевизионна изява Десислава Радева коментира и първия инцидент с автомобил на НСО.

„Не знаех какво се случва“, бяха първите й думи на въпроса какво точно се е случило. Тя описва как автомобилът е спрян от жандармерията и е бил наобиколен от тежковъоръжени жандармеристи, без да има някаква провокация за такива действия.
Допълни още, че изнесената в медиите информация няма нищо общо със случилото се. Водещият Мартин Карбовски от своя страна уточни, че броят на предаването е записан преди втория инцидент с кола на НСО, при който беше замесено името на Радева.

„Дрехи, прически, гримове – всичко е от семейния бюджет“ – това отговори тя на въпроса дали данъкоплатците поемат разходите при публичните й изяви. Тя уточни, че понякога отказва покани за някои събития, защото не може да плаща за всичко сама. Повечето й дрехи, по нейни думи, са облечени само веднъж и след това върнати.
Като своя основна кауза пред Карбовски Десислава Радева посочи създаването на национална педиатрична болница.

Тя посочи, че здравният министър Кирил Ананиев е приел инициативата, защото не може да се справи сама с нея. Радева посочи, че често посещава здравни заведения за деца при пътуванията си в чужбина и събира въпроси как е организирана дейността там.
В момента се организира коледно парти за деца от администрацията на президентството. След това, каза Десислава Радева, тя и семейството й ще се „отдадат на купон“. На президента през новата година тя пожела да продължава да я обича колкото сега.
Източник: Марица
Деси Радева унизи жестоко Слави Трифонов, вижте с какво го сравни и каква е причината за скандалаДеси Радева си го върна с лихвите на Слави Трифонов! Разрази се нов скандал около съпругата на прези…Dec 9 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!