Деси Радева в приказен тоалет на приема по случай 3 март СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Деси Радева отново с тоалет на Невена Николова, първата дама впечатли с елегантна визия на 3 март
Деси Радева се появи на лъскавия прием по случай националния празник 3 март в ослепителен тоалет на бг дизайнерката Невена Николова. На бляскавото събитие, което се проведе във Военния клуб първата дама бе изключително елегантна с дантелената си рокля в цвят екрю.
Деколтето й бе кръгло, а дължината на розкроената пола съобразно протокола бе под коленете. Талията на президентшата бе подчертана от кройката като в допълнение бе оформен и широк колан. Госпожа Радева бе съчетала тоалета си със златисти токчета, косата й бе прибрана на тила в кок и не носеше никакви бижута по себе си, предават от електронното издание life.dir.bg.
Деси Радева коментира семейните си отношения и разказа как е била секретарка на Слави Трифонов„Щастливи сме като Румен и Десислава Радеви“ – с тези думи коментира семейните си отношения съпругат…Dec 16 2018vijti.com

В тази същата рокля видяхме първата дама за първи път по време на визитата на президентското семейство при краля Йордания Абдула II в двореца му в Аман през миналата година.
Похвален факт е, е че Деси Радева избира вече виждан тоалет. Като така демонстрира отношение към еко аспекта на модата. А също така показва как една и съща дреха може да се облече както за дневен така и за вечерен повод, коментират хора от екипа на дизайнерката.
С рокли на Невена Николова в последно време се появяват много световни знаменитости. Като например Ел Макферсън на Виенския бал в операта на австрийската столица. Както и бившето гадже на Григор Димитров – Никол Шерцинегер преди двайсетина дена.

Тоалетите на първата ни дама Десислава Радева се следят под лупа при всяко официално събитие. И често предизвикват полярни коментари.
„Те се подбират спрямо събитието и протокола, което посещава“, заяви пред bTV топ дизайнерката Невена Николова.
„Тоалетите за Деси Радева ги правя в контекст.
Обръщам внимание на точното. Например роклята с дантелите беше правена за Брюксел, в този регион на Франция има специално отношение към дантелата, затова избрахме този материал за там. Мисля, че успяваме да отиграем различните ситуации. Такъв беше и случаят на роклята за Бъкингамския дворец, където, аз твърдя, че кралицата толкова усмихната не се е появявала“, сподели Николова.

На модел на дизайнерката наскоро се довери и популярната британска актриса Елизабет Хърли, която избра рокля за парти за половинката на Елтън Джон.
Невена разказа, че и за друга известна личност, която носи нейни рокли – Сара Фаберже – единственият пряк наследник на фамилията Фаберже, известна с бизнеса си с бижута.
Дизайнерката смята, че границата между сезоните, висша вода и улична мода става все по-незабележима.
„Цветовете за следващата година не са тези, които очакваме или по-скоро са топли и неутрални, смесващи се цветове, които могат да се носят в свободна интерпретация“, коментира Невена.
Източник: Разкрития.ком
Георги Христов в тежка депресия: Деси Радева го спасяваДесислава Радева се е заела да извади Георги Христов от налегналата го депресия и да го върне отново…Dec 14 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!