Гущерова с чалга парти и Бони на ушенце за бебето – ето как кръстиха третия си наследник (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пълна мистерия – това е положението в социалните мрежи на Светлана Гущерова относно раждането на третия ѝ наследник . Всичко, свързано с детето досега – от бременността до раждането, бе само „заподозряно“ по косвени данни от наблюдателните фенове на милионерската съпруга в Инстаграм.

За самото раждане се разбра на 27 април, но кога се е случило – остава тайна.

Вижте каква скромна женица е майката на Светлана Гущерова – силиконката я засипа с подаръци за рождения ден (Снимки): Има ли по-голяма опора в живота от майката? Тя е винаги до нас, готова да ни изправи, когато паднем…May 9 2022vijti.com

Както знаем, Гущерова е много стриктна в обещанието си да пази децата си извън светлините на прожекторите възможно най-дълго и внимателно планира всяко раждане – от забременяването до точната дата и час на раждането, като се консултира с астролог.

Сега тя пусна сторита в Инстаграм, от които става ясно, че е имало купон , послучай раждането на бебе №3, както го нарекоха медиите, поради простата причина, че не се знаеха нито полът, нито името на бебчето.

Видеата внасят известна яснота по въпроса.

На въпросния купон присъстват 20-тина от близките на двойката, а звездата на вечерта е певицата Бони , която се раздава на 110% за забавлението на присъстващите.

Бони танци

Бони парти

Певицата показва завидна близост с домакините:

Бони с Гущерови

Кадрите издават и името на бебето и потвърждават версията за пола му:

Гущерова син

Гущерова с Бони

Гущеров с Бони

И така – добре дошъл на Кристиан Валентин, третият наследник на Светлана и Християн Гущерови!

Между другото Светлана е в безупречна форма и след третото раждане – по ефирна розова рокля, която не скрива почти нищо, човек не би предположил, че е родила преди няма и две седмици!

Гущерова парти бебе

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!