Гримьорът Валентин Кулагин направи на пух и прах Славена Вътова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Гримьорът Валентин Кулагин направи на пух и прах Славена Вътова. Скандалният риалити герой е добре известен с безпощадния си език, а този път не пощади и мис България, научи HotArena.
„Абе на тази Вътова защо й е толкова крива главата? Да не са я минали през менгеме?! Като настъпена моцарела е. Тва нещо ако е Мис България, аз ще стана Мис Свят и Мис Вселена едновременно”, цитират дословно тирадата на Кулагин от „България днес”.
Злостният коментар на гримьора не бе единствен. Мнозина изразиха възмущението си от избора на Славена за жури.
Не бяха малко и тези, които смятат, че миската няма място сред екипа журиращи, тъй като няма никакъв талант.
„Чудя се защо я бутат от тъпи в по-тъпи предавания, които не се задържат на екран”, гласят част от коментарите в мрежата по неин адрес.
Американски съд удари жестоко мъжа на Славена Вътова: Топброкерът загуби апартамент за $3 млн. в сграда на Доналд ТръмпМъжът на „Мис България” 2006 Славена Вътова бе ударен жестоко от съд в Ню Йорк, САЩ. Топброкерът Юли…Jul 13 2019vijti.com

Припомняме, че мъжът на „Мис България” 2006 Славена Вътова бе ударен жестоко от съд в Ню Йорк, САЩ. Топброкерът Юлиян Цолов, добил международна известност като Вълка от Уолстрийт, е загубил уникален апартамент от 270 кв. м в 58-етажния небостъргач Trump Tower в Голямата ябълка, построен от американския президент Доналд Тръмп, научи ексклузивно Lupa.bg от близки до финансиста.
Историята около дизайнерското жилище за 3 000 000 долара на Юлиян Цолов в 202-метровото здание, разположено на Петото авеню №225 и пресечката с 56-та улица в Манхатън, Ню Йорк, е повече от интересна. Когато българинът, обвинен и осъден за машинации с финансови инструменти за над 1 млрд. долара, излежава 4-годишната си присъда в края на 2013-а година и се връща у нас, решава чрез адвокатска кантора да си поиска обратно конфискуваното жилище.

САЩ секвестират общо 3 апартамента на Цолов. Брокерът няма претенции към два от тях, но третият – въпросният супер луксозен дом в сградата на Доналд Тръмп, завършена през 1983-а година, настоява да получи обратно.
Кантората води дългогодишна съдебна битка с щатските власти, като опитва да докаже, че имотът е закупен от Юлиян Цолов с коректно получен бонус от US банката „Морган Стенли” в размер на 4,45 млн. долара през септември 2007-а, където започва работа дни, след като доброволно напуска клона на една от най-големите швейцарски банки – „Креди Сюис”.

Наскоро обаче съдът в Ню Йорк е решил, че българинът няма право да си върне жилището, което е препродадено през ноември 2011 г. за 2 926 195 долара по поръчка на служба „Маршал” към американското Министерство на правосъдието.
Според „Уолстрийт джърнал” подобни бонуси, давани на брокерите, обикновено са двойно по-големи от прихода, който са генерирали. Даването на такива суми на брокерите е обичайна практика за привличането на млади и надеждни кадри. Това обикновено се прави под условия, едно от които най-често е оставането на работа за определен брой години.
Източник: Хотарена
Истина за аферата на Славена Вътова и Димитър Бербатов излезе много по-различнаCлaвeнa Bътoвa caмa cи измиcлилa aфepaтa c Бepбaтoв, зa дa нaтpиe нoca нa мъжa cи Hocитeлĸaтa нa пpи…May 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!