Господари на ефира се завръща, Мария Игнатова – също

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Обратите в живота на Мария Игнатова следват един след друг. След като първоначално стана ясно, че след свалянето от ефир на „Господари на ефира“ тя практически остава без работа, Графа й подаде ръка и двамата записаха песен, на чийто текст е автор блондинката.
Сега пък съдбата й поднася нова изненада – от септември се очаква „Господари на ефира“ да се завърне, само че в интернет вариант, и разбира се, тя да се завърне като негова водеща.
Мария чакала с нетърпение есента, когато шоуто се завръща, а заедно с него и самата тя фирмата на арменските продуценти.
Докато братя Халваджиян глезят „златната си кокошка“ Димитър Рачков с почивки на Малдивите и в съседна Гърция пък, бившата изгора на комика Мария Игнатова пести всеки лев и е ограничила до максимум харчовете си, пише „Марица“.
След раздялата с Рачков Мария Игнатова най-сетне си намери нова работаИзвестната водеща, бивша половинка на Рачков, блесна в ново амплоа Мария Игнатова се преквалифицира …Jun 19 2019vijti.com

Откакто „Господарите“ паднаха от ефир, блондинката е в неплатен отпуск и без всякакви доходи. Освен онова, което припечелва от съвместната си дейност с Графа и неговата музикална компания.
Заради незавидното си финансово положение, Игнатова почти не излиза от къщата на майка си, лишила се е от всякакви екстри като шопинги за нови дрешки и аксесоари. Това лято дори за пръв път от много години щяла да остане без лятна почивка. А докато бе с Рачков, комикът я водеше по спа и екзотики и зиме, и лете, пише show.blitz.bg.
Графа е известен с таланта си да надушва новите дарования. Припомняме, че излезе първата песен, чийто текст е писан лично от Мария Игнатова. Новото парче е на английски – още един плюс за Мария Игнатова, който вдигнал цената й в очите на Графа.

Проблемът обаче е в коментарите към парчето. Много от меломаните не одобряват звученето, произведено от Алекс Раева и групата, с която тя работи. Сравняват я с лошо копие на Рут Колева. Стилът на двете певици наистина е сходен – коментира в заключение изданието.
За режисьор на “She is Killing You” Алекс Раева кани Oля Желева, с която снимат късометражен филм миналата година. Историята разказва самата Алекс, която се снима до кръста, за на се вижда бременно й коремче, а главно действащо лице е Мария Игнатова.
Източник: Марица
Мария Игнатова остана на червено след раздялата с Рачков: Кланът Халваджиян я отряза напълноМария Игнатова остана на червено след раздялата с Димитър Рачков. След актьора, кланът Халваджиян, к…Apr 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!