Голямо вълнение тресе Ламбо: Чакам Стефан Данаилов-младши

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Чакам Владко да ми каже, че ставам дядо“, това сподели ексклузивно пред Lupa.bg Стефан Данаилов и така потвърди новината, че синът му Владимир и американската му снаха Виктория чакат дете. Самият актьор не пожела да влиза в подробности, защото призна, че „Влади щял да му се сърди, че говори много.“
„Синът ми не иска да се раздуват тези неща, нали знаете, Божа работа, затова не ме питайте сега повече“, каза Ламбо пред Lupa.bg. Но призна, че много би се радвал да има внуче и то да бъде кръстено на него. Ей, Стефан Данаилов-втори или Стефан Данаилов-младши – виж как красиво звучи“, смее се филмовата и театрална звезда.
Появата на новия член на семейството на Ламбо ще го накара да промени завещанието сиИзвънбрачният син на бившия културен министър Стефан Данаилов очаква появата на първородното си дете…Jun 3 2019vijti.com

76-годишният актьор е щастлив, че Влади и Виктория пристигат в София за премиерата на новия му спектакъл „Актрисата“ в петък, 7 юни в Народния театър. Това е и своеобразно завръщане на Ламбо на сцената след 5-годишно отсъствие. През това време той преодоля тежко заболяване, а докато се бореше с него загуби съпругата си Мария.
Bлaди изнeнaдaл тaтĸo cи c peшeниeтo дa пpиcъcтвa нa пpeмиepaтa. Самият Стефан Данаилов е в главната роля, като си партнира заедно с Аня Пенчева. Актьорът е и постановчик на спектакъла, който се очаква с голям интерес от зрителите.

Caмo пpeди гoдинa синът на Ирен Кривошиева и Стефан Данаилов cпoдeли, чe cĸopo нямa дa ce вpъщa в poдинaтa си, тъй ĸaтo мy пpeдcтoят тежки изпити по медицина, ĸoятo изyчaвa в aмepиĸaнcĸи yнивepcитeт. Cлeд ĸaтo paзбpaл благата вест oбaчe, cинът нa Лaмбo peшил, чe e нaй-дoбpe личнo дa cъoбщи нa майка си и на бaщa cи, че ще стават баба и дядо.
„Ако имам момче, ще се казва на баща ми – Стефан. Ако е момиче, на майка ми – Ирен”, разкри преди време Владимир Данаилов, който сега е на 32 години. Младият мъж имаше много сложни отношения с татко си, като двамата дълго време не си говореха, а актьорът преживя тежко участието на Влади и на Ирен Кривошиева в шоуто „Биг Брадър“, в което синът му публично се подигра с баща си и буквално го заля с куп гадости. След това двамата си простиха и станаха много близки.

Ламбо вече има две големи внучета от доведения си син Росен Цанков. Стефан Данаилов винаги се е радвал на близнаците Виктор и Александра, които вече са големи и наближават 30-те, но не криел радостта си, че ще стане дядо на свой биологичен внук.
Владимир се венча в САЩ на 9 декември 2017 г., навръх 75-ия юбилей на баща си в гръцка православна църква. Съпругата на младежа Виктория е наследница на богати американци и двамата миналото лято гостуваха в България на майката на Данаилов-младши – Ирен, и на баща му Стефан.
Стефан Данаилов призна пред Lupa.bg, че се вълнува и от срещата със сина си и снахата, и от предстоящата премиера на „Актрисата“. „Няма артист, който да не се вълнува преди да се качи на сцената. Ако не се вълнува, значи за нищо не става. А мен още си ме бива“, заключи през смях Стефан Данаилов.
Източник: Лупа
Ламбо проговори за сина си: Тъжно ми е, че когато имам най-много нужда да си говоря с някого, него го нямаАктьорът и доайен на лявата политика Стефан Данаилов проговори за сина си Данаил след дългогодишно м…Jun 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!