Голяма интрига се заплете около Виктор Калев, феновете му са озадачени

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На пълен комфорт се радва напоследък Виктор Калев. Комикът има край себе си мъж, на който може да разчита за много неща. Младият левент се грижи на златоградчанина да му е хубаво, като го кара с бял мерцедес, пазарува му и му прави компания дори и след залез слънце. В израз на добро приятелство не се притеснява да го прегръща публично, видя HotArena.
Навремето Калев пърпореше из София със скромна мотопедка, но откакто гастролира с музикалния си спектакъл „Грамофонът”, доста се е замогнал и се придвижва с лимузина. Немското му возило е последен писък на модата в автоиндустрията и струва 100 бона.
„Виктор изкарва луди пари от шоуто си, огромна заслуга за успеха на което има и Дани Милев. Маестрото вложи целия си талант, за да стане музиката към представлението неповторима, но в един момент бе принуден да пие студена вода.
Виктор Калев има сериозен проблем с парите, но въпреки това не иска да се върне при СлавиВиктор Калев е закъсал за пари, но продължава да се надява, че ще успее да се справи сам с неприятна…Oct 29 2018vijti.com

Калев реши, че не иска да дели печалбите си и разкара знаменития композитор, аранжор и ръководител на бенд. Сега мелодиите не звучат на живо пред публиката, а на плейбек. Когато си купуват билети, зрителите може би не си дават сметка, че ще гледат нещо като буфосинхронада, и продажбите си вървят”, коментира неотдавна пред репортер на „Уикенд” човек с авторитет в шоу средите.
Замогнал се от „Грамофонът”, Калев си взе лимузина.
Той разчита на услугите на нещо като персонален шофьор и асистент, на какъвто разчита и някогашната му приятелка Лили Иванова. С младежа, който е в обкръжението му напоследък, той буквално е ударил джакпота – освен, че е красив, левентът се оказал и изпълнителен. Не е ясно дали двамата имат официално установени трудово-правни взаимоотношения, а и това е без значение – факт е само, че са непрекъснато заедно, а Кален е истински щастлив.

В неделя вечерта напетият мъж чакаше Виктор пред Би Ти Ви, за го откара до вкъщи след участието му в предаването „120 минути”. „Дай да отскочим до някой магазин за провизии”, предложи комикът, когато се качи в лимузината, а момчето зад волана тутакси се съгласи. Щом мерцедесът стигна до супермаркет на ул. „Раковска”, шофьорът слезе от купето и отиде да напазарува. Виктор от своя страна остана в колата, явно не му се редеше по опашките в търговския обект. Чепка банани и връзка портокали – това бяха покупките на снажния младок. Когато се върна в колата, той получи похвала за добре свършената работа, натисна газта и отпраши към блока на приятеля си. След това влезе с него в кооперацията, за да му помогне с провизиите. Позабави се доста, и нашите папараци се оттеглиха – не е наша работа какво се случва в личното пространство на талантливия актьор.

На следващия ден отново засичаме шофьорът красавец пред кооперацията на Виктор Калев. Точно по обяд, секси хубавецът отключи гаража с изплезен език, извади мерцедеса на шосето и зачака появата на комика.
Виктор Калев не се забави дълго. Няколко минути по-късно лимузината с двамата мъже вече пътуваше по паважа на ул. „Иван Асен II”. А когато по някое време мерцедесът спря, шоуменът и придружителят му слязоха от купето и се прегърнаха продължително. После младия мъж пое пеш нанякъде, а Виктор зае мястото зад волана и лично подкара бялото возило.
На папараците направи впечатление, че почти винаги, когато е в компанията на 49-годишния ерген Виктор Калев, шофьора е със суитчър с качулка. Двамата избягват да се появяват един до друг и там, където са струпани много хора, като например в супермаркета. Очевидно актьора, превъплътил се в Деса Поетеса и Ранърса, се старае да предотврати в зародиш всякакви недвусмислени съмнения и слухове…

Източник: Марица
Няколко дни преди рождения си ден голямата Стоянка Мутафова направи голяма крачка и защити името сиСтоянка Мутафова защити името си дни преди рождения си ден. На 2-ри февруари великата и неповторима …Jan 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!