Голяма изненада! ДесиСлава и Благой се събраха, двамата са по-щастливи отвсякога

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не трая дълго раздялата между ДесиСлава и Благой Найденов. Звездната двойка бе разделена за няколко месеца, но Show.bg научи, че двамата отново са заедно и по-влюбени отвсякога.

Благой и Златка пред раздяла?Напоследък на Благой Георгиев уж му потръгна в бизнеса, след като води потенциални инвеститори с мил…Jun 14 2021vijti.comСпоред упорития слух фолк певицата хванала ММА боеца в изневяра с по-млада жена и изгонила Благо от общия им дом. Двамата се виждали само заради сина им, който е почти на 4 годинки.

Въпреки това те така и не споделиха публично за отношенията си. По желание на ДесиСлава раздялата им така и не призната официално, а попитана в какви отношения е с бащата на детето си, тя отговаряше уклончиво: „Заедно или не, ще кажа само, че и двамата сме щастливи“.

В крайна сметка 42-годишната изпълнителка решила да прости на младока за кривването и двамата отново са заедно. Тези дни те празнуваха кръщене на малкия Борис и изглеждаха по-влюбени отвсякога, разкриват техни близки.

Благой заби нож в сърцето на Деси Слава-Води новата си любов с детето на почивка-Видео Благой Найденов потвърди, че има нова жена до себе си след раздялата с Деси Слава, за която и двама…Jul 1 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!