Голямата Стоянка Мутафова се влоши, отлага представленията си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Представлението „Госпожа стихийно бедствие“ на 20 юни е отложено. Причината се крие в здравословното състояние на Стоянка Мутафова. Голямата актриса не се чувства добре и предпочела да не излиза на сцената на „Сълза и смях“, пише show.blitz.bg.
От няколко дни комедийната актриса лежи в дома си. Близки до семейството издадоха, че не се чувства добре и не е способна да се качи на театралната сцена. Следващото насрочено представление е за 20 юли.
„Госпожа стихийно бедствие“ е единствената постановка, която през лятото ще се играе по два пъти в месеца, а интересът е главозамайващ. Всички останали пиеси падат, поради ниска посещаемост.
Стоянка Мутафова стана баба: Дъщерята й Муки гледа децата на разведения си любим като своиСтоянка Мутафова най-после изпитала щастието да бъде баба, макар внуците ѝ да не били точно нейна кр…May 20 2019vijti.com

Единствено Мутафова е тази, която продължава да пълни салоните и все така да се раздава за своята публика, която я боготвори.
Близки до семейството на Мутафова издават, че състоянието й в момента не е цветущо, но пък предвид годините й е нормално. Надяват се и този път да се оправи и скоро да излезе отново под прожекторите, защото работа я прави щастлива. Да се затвори между четири стени за нея е мъчение и точно това би я погубило.
Припомняме, че Стоянка Мутафова най-после изпита щастието да е баба, макар внуците ѝ да не са точно нейна кръв. Така вече можели да се обръщат към нея децата на нейния кандидат-зет Павлин, в когото щерка ѝ Муки е влюбена от почти 1 година.

Мутафова се шегувала, че и тя била баба, колкото Ламбо бил дядо, защото Стефан Данаилов също има доведени внуци, които са деца на доведения му син Росен Цанков – син на съпругата му Мария от брака ѝ с режисьора Вили Цанков. Приятелят на Мария Грубешлиева има зад гърба си два брака и два развода, както и наследници в Америка. През студените месеци от годината Павлин е при тях, отвъд Океана, но съвсем скоро щял да се върне отново у нас, за да бъде при своята любима. Самата Муки също приемала наследниците му като свои и изобщо не ѝ пречело, че имал богата любовна биография.

С Павлин щерката на Мутафова се срещнала случайно през миналото лято в Царево, където тя и майка ѝ представяли биографичната книга на театралната легенда. Не било любов от пръв поглед, тъй като двамата имали ученическа авантюра още в гимназията, но после той заминал за Щатите да си търси късмета и пътищата им се разделили. Романтикът бързо преживял разлъката с щерката на Мутафова, за която днес казва, че е голямата му любов, но в промеждутъка от повече от 40 години се утвърдил като отявлен плейбой. Настоящият зет на Стояна имал зад гърба си два брака, два скандални развода и две деца от различни жени.

Като нищо обаче щял да мине и за трети път под венчилото, тъй като щерката на госпожа „Стихийно бедствие“ пак копнеела да се види в бяла рокля. Въпреки че наскоро навърши 68 години, Муки пак искала да бъде булка, тъй като от първата си венчавка не пазела добри спомени.
Източник: Марица
Известна руска гадателка пророкува съдбата на голямата Стоянка МутафоваДъщерята на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, е живяла в миналия си живот като монахиня в станал…May 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!