Глория повдигна завесата над личния си живот и показа тайнствения мъж, пленил сърцето й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За първи път от години Глория реши да повдигне завесата над личния си живот и да покаже кой е тайнственият мъж, пленил сърцето й. Чалга дивата сподели снимка с господина от почивката им във Виена, а под нея заваляха пожелания винаги да са толкова влюбени. „Страхотни сте! Много ви се радвам. Бъдете щастливи и безкрайно влюбени“, „Този как ти отива“, „Страхотна двойка“ са само част от коментарите.
Дъщерята на певицата – Симона Загорова пък остана безмълвна, но одобри избора на майка си с три сърца, давайки ясно да се разбере, че мъжът до изпълнителката не е случаен фен, зърнал я на разходка и поискал да се снима с нея.
Глория разказва живота си в книга, не спестява нищо за връзката си Жоро ИлиевГлopия ce изпoвядa зa любoвтa cи c Жopo Илиeв, пeвицaтa пycĸa зa пъpви път мeмoapитe cи Глopия вeчe …Apr 5 2019vijti.com

Глория и видимо по-младото й гадже са минали през много тежка криза през последните месеци.
Опитват се да оправят отношенията си с много пътувания в различни страни. Наскоро бяха на Малдивите, преди това в Гърция, където певицата има вила. Сега са решили да се разходя из Виена.
Явно нещата между двамата са сериозни, защото за първи път след края на връзката й с Илия Загоров примата на попфолка демонстрира близост с мъж. Повече от 14 години Глория ревниво криеше личния си живот, но днес всичките й фенове са категорични, че е изглежда много щастлива с мачото до себе си.

Наскоро в медиите излязоха снимки, които красноречиво потвърдиха, че Глория вече е открила летния сезон. Звездата на „Пайнер“ се изнесе към вилата си в Гърция и побърза да сподели снимки от красивите пейзажи в южната ни съседка.
„След като веднъж Ви омагьоса, морето ви държи в плен на чара си цял живо“, написа певицата под една от най-новите си публикации в Инстаграм.

Миналото лято певицата засне видеоклиповете си „Добре дошла, скитнице“ и „Не те давам“ край бреговете на Гърция. „Избрахме Гърция, защото е много благодатна за снимки – уникални места, заливи и не е толкова показвана във видеоклиповете, а има особено очарование“, разкри тогава Примата на модерния фолк.
Глория сподели кадри и с локация остров Тасос. Туристите често го наричат Зеления остров, защото е истинско късче от Рая. Там Глория посети и един от най-красивите гръцки манастири „Архангел Михаил“, който определи като вълшебно място.
Припомняме, че миналата година певицата си купи малко, но китно и луксозно имение в непосредствена близост да един от най-известните курорти в Гърция – Кавала.
Източник: Хотнюз
Дъщерята на Глория: Мразя диетите, но с новата „Зигзаг” станах като газелаСимона Загорова буквално е неузнаваема Симона Загорова направо сияе. Близките й са възхитени от пром…Mar 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!