Гала се замеси в скандал на летището: Водещата и мъжът й наглеят срещу служителка, която разобличи селянията им

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Гала и мъжът й Стефан възпрепятствали работата на летище София, узна HotArena.
Автомобилът на тв водещата и половинката й висял зарязан дълго време на паркинга на аеродрума, който се ползвал само от служители. Нерегламентирано оставеният джип на телевизионерката ежедневно пречел на чиновниците, докато тя и любимият й обиколиха света, редувайки почивката с почивка.
Двамата първо се потопиха в екзотиката на Малдивите, после продължиха воаяжа си в Европа, разглеждайки за по няколко дни Англия, Франция, Белгия, Холандия и Германия. За дългата си ваканция Гала и Стефан пръснали хиляди левове, но в същото време се стискали за такса паркинг и решили да минат между капките, оставяйки колата си на служебен такъв, писа „Ретро“.
Гала бясна на Нова, накараха я да направи нещо, което наруши спокойствието йГала ще трябва да прекрати лятната си отпуска по-рано от предварително планираното, научи HotArena. …Aug 26 2019vijti.com

Ядосана служителка решила да им потърси сметка, пишейки до водещата в един от профилите й в социалните мрежи: „Дайте да ви съберем някой лев за паркинг, че колата ти стоя доста време на паркинга на Летище София… Вместо да възпрепятствате служителите, които работят там, докато сте си на почивка и не ви се плаща обществен паркинг… пуснете DMS паркинг за Гала и Стефан. И има ВИП терминали, ако желаете специално обслужване… Бутафория сте, разбраха ви дори и на летището…“, коментира гневната дама.
Гала нямаше смелостта да отговори, но Стефан не пропусна повода, за да й адвокатства: „Опа, извинявай, че те възпрепятствах някак (или този, от чието име говориш), по въпросите с колата – пиши на мен.

Сега, като повърна публично, по-добре ли ти е? Щото можеше и там да ми го кажеш, вероятно… Иначе, нека да не правиш ревизия. Ако е удобно, де. Поздрави, до скоро!“, пише Стефан иронично. Коментарът му не бе приет добре и от други почитатели на жена му, които се възмутиха от арогантността, с която той брани тв звездата.
Припомняме, че обикновено водещата ползва почивка поне през половината юли, август и част от септември. Сега обаче от Нова и пуснаха само месец ваканция и я принудиха да се завърне на работа на 2 септември. Целта била да се подготвят няколко предавания предварително. Според запознати това не била обичайна практика в „ На кафе“.

Гала била свикнала хората й да правят сами всичко, я тя да се включва едва на финала. Както е известно Гала се запознава и със сценария часове преди шоуто, а репликите, които изговаря в ефир, диктува в ухото й редактор. Този път нещата обаче щели да бъдат по-различни, което хвърляло звездата в луда ярост, но тя се стараела да не дава публичен израз на гнева си, пише „Уикенд“.
Източник: хотарена
Люта завист в NOVA: Гала удари в земята колегите сиГала пръсна колосална сума за почивката си, което накара колегите й в Нова телевизия да й завидят. Т…Aug 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!