Гаджето на Рачков на крилете на щастието – Анита гушна сладко бебче (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вече няма спор – моделката Анита Димитрова наистина е новата жена до Димитър Рачков , даже двамата вече заживяха под един покрив в тузарския комплекс, където комикът наскоро купи луксозна къща за близо половин милион лева. Но с това харчовете покрай новата му тръпка не свършват.

Преди няколко месеца Рачков брои близо два бона за ново кученце на Анита – сладката чихуахуа на знойната блондинка комикът подарил още в началото на връзката им.Припомняме, че двамата се залюбиха в края на миналата година, а няколко месеца по-късно Митко изненада новата си любов с малкото пале .

Както е известно новата звездна двойка вече дели един покрив. Анита отскоро живее при Рачков в Панчарево.

Анита от години мечтае да се грижи за куче. Преди да се запозная с актьора отглеждала котка, която също е много скъпа. Димитрова бързо се привързва към кучето. Плеймейтката кръщава палето Арчи.

Анита Димитрова кученце

То става неразделна част от живота й. Кучето е неотлъчно до нея и на почивките на сексапилната брюнетка, които тя си подарява с Рачков.

Анета се грижи за палето като истинска майка. Мъкне го дори по ресторантите. Облича го с различни дрешки, за да не му е студено в есенните дни, пише вестник „България Днес“.

„Моето любимо! Кучето ми смята, че съм някаква голяма работа“, казва по адрес на палето плеймейтката.

Потрес! Вижте какво направи Рачков заради Мария Игнатова!Сагата между Димитър Рачков и Мария Игнатова все още е в разгара си, въпреки че двамата са разделени…Mar 3 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!