Внучката на Тодор Колев живее от подаяния в Лондон: Теодора стана циркаджийка по фестивали

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Внучката на Тодор Колев си провали кариерата в Лондон и живее от подаяния почти като улична актриса, узна HotArena.
По-малко от година след като напусна Българи, за да става световна звезда, младата Теодора Кулева може да се похвали, че от актриса е станала циркаджийка. Единствената й работа в момента е да върти обръч по поляните и да участва в треторазредни пърформанси.
Вироглавата Теди изостави готова кариера у нас, за да гони световна слава, но към момента изглежда, че е останала с пръст в уста. От месеци момичето се издържа със съмнителни ангажименти по-скоро като аниматорка, с каквито са пълни всички големи хотелски комплекси, отколкото като професионална актриса, каквато е по образование и трудов стаж, писа „Уикенд“.
Синът на Тодор Колев провали и втория си брак: Александър се раздели със синеоката красавица ДеницаСинът на легендарния актьор Тодор Колев от брака му с шуменката Йорданка Кирилова претърпял поредно …Jul 11 2019vijti.com

Вместо да ползва умения от НАТФИЗ, тя опира до наученото от тренировките по художествена гимнастика в далечното минало, когато се е занимавала с този спорт. Основната работа на 27-годишната българка в Лондон е да върти обръч и да показва с него номера. Говори се, че често го прави на открито, събирайки подаяния като улична актриса.
Това става месеци, след като напусна най-успешния сериал в България „Откраднат живот“, където Теди играеше една от централните роли. Тя се премести в Лондон миналата есен, за да се омъжи за англичанина Джоузеф, който също е актьор.

Теодора завършва НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ в класа на проф. Ивайло Христов. И двамата й родители – Албена Колева и Венцислав Кулев, са завършили ВИТИЗ. Майка й става актриса, а баща й пише пиеси и се занимава с журналистика. Когато решава да учи в академията, тя кандидатства, без никой да знае за родството й с Тодор Колев. Приемат я от втория път в класа на проф. Стефан Данаилов. Впоследствие Теодора се мести и завършва в класа на проф. Ивайло Христов. Теодора нашумя напоследък с ролята си в „Откраднат живот“.
„Явих се на кастинг, на който казах монолог в различни ситуации. Явно са ме харесали. Ходя на всички кастинги, защото не сме в Холивуд, за да си избираме. Актьорите у нас не са от богатите хора“, разказа преди време внучката на именития Тодор Колев.
Източник: hotarena.net
Внучката на Тодор Колев бясна: Свинщината е обзела България„Категорично не е вярно, че нямам работа от година и съм започнала да танцувам гола с обръчи по клуб…May 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!