Виктор Йорданов се похвали: Имам снимков и видео материал с Мария Илиева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Въпреки че Мария Илиева отрече слуховете, че е имала афера с младата рап сензация Вирго, варненецът е на друго мнение и упорито се хвали, че разполага дори с доказателства.
Отлично осведомени източници довериха пред Горещата арена, че Виктор Йорданов се фука пред аверите си, че разполага със скандален снимков и видео материал с Мария. Младият изпълнител обаче не показвал компроматите и не уточнявал дали и той участва в тях, или популярната певица е сама на кадрите.
Напомняме ви, че в началото на септември в-к „Галерия“ гръмна с новината, че е получил сведения, че Мария и Вирго въртят сексафера.
Атанас Колев има ново гадже: Започва нов живот, но се изказа и за Мария ИлиеваПобедителят от последния сезон на „ВИП Брадър” Атанас Колев има ново гадже. Самият той потвърди нови…Aug 2 2019vijti.com

И че историята с Наско Колев е напът да се повтори, с тази разлика, че поне професионално варненецът не е продуциран от каката, а има само две парчета с нея, и не може да му срине кариерата, както направи с Атанас.
Седмица по-късно Мария се присмя на разпространената клюка, опроверга я и иронично се опита да излезе с хумор от създадената ситуация, че с Виктор не просто имат вземане-даване, а даже са „женени“.
Припомняме също, че победителят от последния сезон на „ВИП Брадър” Атанас Колев и Мария Илиева също бяха обсъждани като двойка.

Певецът бе обект на много клюки заради аферата с Мария Илиева. Самата изпълнителка никога не е коментирала връзката им, но той признава, че са били заедно известно време.
Илиева дори го продуцираше, но изтри записите му и забрани да се излъчват, като заяви, че не са спазени уговорки между двамата, пише „България днес”.
„Публично никога не съм говорила за този казус. Атанас беше в „Стерео стая” и по моя преценка, както и на колеги продуценти, той беше изключително добре развиван и продуциран професионално.
В един момент не бяха спазени уговорки, а професионалната отговорност се разми и изчезна. Това създаде немалко проблеми на компанията и ние счетохме, че направената инвестиция в тези проекти няма как да бъде върната, след като вече не работим заедно. И е абсолютно ненужна”, коментира преди време Илиева.
Тя така и не потвърди връзката помежду им, но самият Колев е категоричен, че такава определено е имало.
„Мария Илиева е минало. Нищо повече няма да кажа, защото имам нов живот”, признава Наско.
Източник: Марица
Пълно фиаско за Мария Илиева в Бургас: Певицата бясна на публикатаФиаско се оказа буркаският концерт от турнето на Мария Илиева, видя HotArena. Пейките на летния теат…Jul 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!