Виктория Капитонова релаксира в Дубай с таен мачо / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ергенка на почивка с таен мъж. Виктория Капитонова е на почивка в Дубай като се е отдала на пълен релакс. Но дали това е ергенът Виктор или друг мъж – самата тя не издава.

Сипе си главата с пепел: Виктория си изпати жестоко заради ергена ВикторСпряганата за победителка в романтичното шоу „Ергенът“ Виктория явно си е навлякла гнева на феновете…Apr 13 2022vijti.com

В Инстаграм тя сподели, че няма намерение да показва личния си живот и мъжете до нея. Освен това предаването още не е свършило, а тайната коя е избраничката на Виктор още се пази дълбоко забулена, пише „Телеграф“.

Още в след като започна предаването се прокрадна новината, че именно Виктория е голямата победителка, но това все още не е ясно, въпреки интереса на Виктор към нея. Самата тя се набива на очи заради конфликта й с голямата й съперничка Александра.

Виктория Капитонова прави особено впечатление с искрените си изказвания както пред момичетата, така и пред ергена, че парите в една връзка са важни и поддържането на пламъка на любовта чрез подаръци. В социалните мрежи я сметнаха за материалистка.

Източник: plovdiv24

Вижте как е изглеждала Виктория Капитонова преди „Ергенът“ (Снимки): Хитовото шоу “ Ергенът “ по бТВ „роди“ нови звезди в лицето на участничките в предаването и самия …Apr 22 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!