Вижте порасналия принц Арчи на разходка с бременната Меган Маркъл (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кадрите, на които се вижда синът на Меган Маркъл и принц Хари , са изключително редки. Двамата не обичат синът им да бъде център на внимание и само в редки случаи пускат негови снимки в социалните мрежи.

Наскоро обаче неуморните папараци успяха да уловят бременната Меган на разходка с порасналия Арчи  в Лос Анджелис.

На снимките, публикувани от изданието Page Six, Арчи e носен на ръце от херцогинята на Съсекс, облечен в дънки, сив суичър, маратонки, шапка и зелена раница. Синът на принц Хари и Меган Маркъл, който на 6 май ще навърши 2 години, изглежда видимо пораснал и дори откриваме все по-голяма прилика с баща му.

Любимата на Орлин Павлов-Абсолютна двойничка на Меган Маркъл-спокойно може да ги объркаш-снимки Мулатката Диана, любимата на Орлин Павлов с поразителна прилика на Меган Маркъл Чаровната половинк…Feb 24 2020vijti.com

Меган и Арчи

Докато разхожда сина си, Меган Маркъл също е с ежедневно облекло – палто, дънки, черна блуза, покриваща и наедрялото ѝ коремче, както и ниски обувки.

Херцогинята на Съсекс се очаква да роди момиче това лято. Тя и принц Хари съобщиха пола на второто си дете по време на гостуването си при Опра Уинфри, излъчено през март, а на 14 февруари двойката обява и новината за бременността по начин, с който отдаде почит и на покойната принцеса Даяна.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!