Така се прави: Лили Иванова печели 900 000 лева за 72 часа на сцената

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

900 000 лева. Толкова ще спечели Лили Иванова за 72 часа на сцената. Родната прима ще изнесе три концерта в края на седмицата в зала 1 на НДК. Билетите за грандиозните спектакли са разпродадени. Проверка на „България днес“ установи, че родената в Кубрат певица ще трупне нови 900 000 лева към банковата си сметка. И това е чистата печалба за Иванова, след като заплати за наем на залата, на осветители, артисти и прочие. Средно ценните книжа се търгуват между 80 и 90 лева. Капацитетът на залата е 3300, а тя със сигурност ще е препълнена.
Освен това от реклами Иванова ще добави към сметката си още няколко хилядарки. Концертите в София винаги носят огромни дивиденти на родната прима.

Всяка година Лили забогатява от тях с почти милион. Изпълнителката на „Ветрове“ направи два концерта през 2017 г. в НДК. Тогава залата се пръскаше по шевовете и затова Лили решава през тази да направи три, за да може повече фенове да я видят на сцената.
Не е за вярване какъв гигантски хонорар ще вземе Кулагин в Дубай, вижте какво ще прави тамСкандалният гримьор Валентин Кулагин се чувства истинска звезда в родния си град Хасково. Наскоро ве…Oct 29 2018vijti.com
Преди години примата реши да направи спектакъл в столичната „Арена Армеец“, но големият наем там я спря и Иванова отново се върна към зала 1 на НДК, където сумата, която плаща за три дни, е в пъти по-малка от тази за ден в „Арена Армеец“.

Всички концерти през годината бяха свръхуспешни за Иванова. В никой град нямаше свободно място за изявите й на сцената. Тя прибра солиден хонорар, който обаче не може да се сравни с приходите й в София. В столицата билетите са почти двойно по-скъпи, а местата, които залата предлага, са в пъти повече от тези в другите градове. Спектаклите в София са последните изяви на Лили през тази година. Засега тя не планира да прави коледен концерт, както всяка година.
„България днес“ уточнява, че примата получава десетки запитвания от заведения, които искат тя да пее в тях покрай Рождество.

Въпреки огромните хонорари, които й предлагат, Иванова отказва всички оферти. Все пак в последния момент Лили може да се реши за коледен концерт. Всичко зависи от това как се чувства примата и колко е изморена от тежката година, която имаше. За по-малко от 10 месеца тя обиколи половината страна. На предстоящите си концерти в София ще прозвучат за пръв път три нови песни от репертоара на Лили Иванова. Мотото на изявите е „За пълноценни мигове с музиката“ и ще са кулминацията на турнето в страната на Лили. Една от новите песни е с участието на Жилберто Перейра. Това е изпълнението „Мигът и любовта“. Аржентинецът е особено известен като изпълнител на танго. Ученик е на Астор Пиацола, великият музикант и композитор, пише skafeto.com.
Виктор Калев има сериозен проблем с парите, но ето защо не иска да се върне при СлавиВиктор Калев е закъсал за пари, но продължава да се надява, че ще успее да се справи сам с неприятна…Oct 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!