Вече се разбра как е успял Дани Петканов да зарадва жена си с Камаро и откъде са дошли парите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

50 000 лева се изръсил Дани Петканов за новата кола на съпругата си Александра, научи HotArena. Лудия репортер й подари червен „Шевролет Камаро“ и събуди любопитството на феновете как, аджеба, е успял да закупи толкова скъп автомобил.
Оказва се, че пръст в изненадата има шоуто „България търси талант“, което Дани ще води наесен. Петканов се похвалил пред приятели, че успял да си договори едни 10 000 лева авансово заради „трансфера“ в Би Ти Ви.
Заплатата на риалити звездата ще бъде 10 бона на месец. Лудия репортер закупил Камарото на изплащане, като повече от половината сума вече била преведена. Част от нея Дани платил от спестяванията си като инфлуенсър, а останалата получил от „България търси талант“ като аванс. Петканов изчислил, че с хонорара си от шоуто бързо ще успее да изплати бегачката.
Дани Петканов разказа какво му е струвало да осигури голямата изненада за Алекс: Не му е лесно на един женен мъж да отсъства от дома без причинаДани Петканов разкри как е направил Алекс най-щастливата жена! Дани Петканов и Алекс Петканова са ед…Jun 25 2019vijti.com

Междувременно станаха ясни и двама от членовете на журито в шоуто. Талантът на участниците ще оценяват Ицо Хазарта и Мис България 2006 Славена Вътова.
Даниел Петканов доби популярност като репортер от „Часът на Милен Цветков”. От това предаване тръгна и прякорът му – Лудия репортер. Преди 5 години се залюби с моделката Александра Богданска, като взаимоотношенията им преминаха през доста перипети – от силна любов до скандална раздяла. През 2017-а те възобновиха връзката си във „ВИП Брадър 2017″, където дори сключиха брак по време на престоя си в шоуто. В началото на 2018-а семейството им се увеличи с наследник – Габриел. Седмица след появата си бебето имаше над 50 000 последователи в инстаграм, към днешна дата те са почти 90 000. Пред „Уикенд“ Дани разказва за ролята си на баща, за любовта, щастието и как с Александра успяха да се справят с всички изпитания, през които преминаха.

Даниел, как всъщност се запознахте с Алекс?
– По време на един мой репортаж. Бях в Студентски град и тя излизаше от УНСС заедно със свой колега. Спрях я ѝ зададох въпроса, който бе в анкетата, а след това казах да си затвори очите, че аз ще й разкажа нещо, което трябва да си представи. Тя каза „добре“ и в момента, в който си ги затвори, започнах да говоря едни глупости и я целунах директно по устата. След това нейният колега ни направи обща снимка и я качи в социалните мрежи. После намерихме и започнахме да си пишем. Това беше през декември 2014-а, преди почти 5 години. След това всичко се разви бързо. Хубавото и лошото бързо стават…

– Смяташ ли, че „Биг Брадър” промени живота ви?
– Да, сигурен съм. Без „Биг Брадър” не вярвам, че щяхме да стигнем дотук. Дори и някога да си оправехме отношенията, никога нямаше да бъдем женени. Преди години, когато бяхме заедно, сме си говорили за деца, семейство и двамата бяхме съгласни, че трябва да се продължава поколението и хората да имат деца, но бяхме против брака. Смятахме го за нещо ненужно и обременяващо. Към днешна дата мога да кажа, че това да се оженим бе едно от най-правилните решения в живота ми.
Източник: Хотарена
Дани Петканов с космическа заплата в „България търси талант“10 000 лева ще бъде заплатата на Даниел Петканов като водещ в „България търси талант“, разкриха изто…Jun 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!