Вече никой не страда от напускането на Емо Чолаков: Би Ти Ви имат една-единствена препоръка към Боби Лазаров, за да е наистина перфектен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Култовият репортер и специалист по окултни събития на Би Ти Ви Борислав Лазаров успешно успя да замени веселяка Емо Чолаков като лице на прогнозата за времето. Опитният журналист бързо влезе под кожата на зрителите с обиграните си маниери и школуван глас, но шефовете му остават недоволни от друг елемент на екранната му персона – огромното лично тегло.
Боби, който в последното десетилетие от висок и атлетичен младеж се превърна в тежкотонажен чичко, е бил учтиво помолен в летните месеци да се подложи на спешна диета, за да слави някоя ока от 120-килограмовата си снага.
Минчо Празников пише шестица на Боби Лазаров, харесва новия синоптик повече, отколкото Емо ЧолаковМинчо Празников е доволен, че Би Ти Ви назначи Борислав Лазаров за водещ на прогнозата за времето на…Aug 18 2019vijti.com

„Лазаров е страхотен професионалист, много забавен и начетен, харесват го и мъже, и жени и никой вече не страда за напускането на Чолаков. Само че прекалява с храната, зрители се оплакват, че закрива картата на България, когато чете прогнозата за времето“, казват колегите му.
Заклетият фен на „Междузвездни войни“ Боби Лазаров само осъзнавал проблема и дори се шегувал сам със себе си, че ако не се вземе в ръце, ще заприлича на един от любимите си герои от космическата сага – контрабандиста Джаба.
Припомняме, че в началото Новият синоптик на Би Ти Ви беше доста одумван от своите колеги.

Според доскорошното им мнение,  по знания за времето,  наследникът на напусналия преди 3 месеца Емил Чолаков не може да стъпи на малкия пръст на своя предшественик. Борислав Лазаров е специалист по кинознание, учил в Театралната академия.
След като в продължение на цели 3 месеца двете водещи на прогнозата за времето в Би Ти Ви – Стаси Цалова и Натали Трифонова, се чудеха как всеки божи ден да бъдат на екран, без да припаднат от преумора, шефовете им най-после избраха човек, който да замести напусналия им колега Емо Чолаков.
Боби може да прави много неща, но не и прогнози за времето. Ако въобще е имал допирни точки с темата до момента, то те са единствено в рамките на евентуални репортажи, които е правил. Като цяло обаче вечно усмихнатият и в добро настроение журналист в работата си е проявявал по-голям интерес към историите с извънземни, отколкото към климата, шегуваха се колегите му.

„Боби може да е всичко друго, но не и метеоролог”, коментираха тогава в нюзрума на Би Ти Ви. Но и  много внимаваха да не ги чуят шефовете.
Източник: Лупа
Новият синоптик на Би Ти Ви одумван от колегите си: Борислав Лазаров може да прави много неща, но не и прогнози за времетоНовият синоптик на Би Ти Ви няма нищо общо с метеорологията, освен че може да е правил интервюта с м…Aug 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!