Венета Райкова изненада с признание за ходжи и зли сили (Снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От тв водеща Венета Райкова се преквалифицира в писател и именно с писане на книги се занимава в последните години. От време на време блондинката пуска по някой друг бисер в профила си в социалните мрежи. Този път тя привлече вниманието с признание за ходжи, врачки и предсказания за бъдещето в ефир. Отправи директно предупреждение към всички, назовавайки дори тарифи, пишат от show.blitz.bg. Причината да го направи е книгата й „Вещицата“, в която блондинката явно залага на истории за нечисти сили.

Никога не е късно да станеш за резил-Венета Райкова стъписа почитателите си-Трудно бихте я разпознали-Снимки Красивата и секси доскоро водеща Венета Райкова предизвика доста негативни коментари със снимките, …Dec 7 2021vijti.com

Венета Руменова Райкова-Георгиева е българска журналистка и писателка. Била е водеща на предаванията „Горещо“ по Нова телевизия, „Дневникът на Венета“ по ТВ7, „Горещи срещи с Венета Райкова“ по BIT и „Папараци“ по BTV.

Родена е през 1974 година в град Попово. Едва 15-годишна, през 1989 г., печели първия конкурс за фотомодели и манекени. На 18-годишна възраст през 1992 година става първата победителка в конкурса „Mини Мис България“ за момичета до 1,66 м. Завършила е право в СУ „Св. Климент Охридски“. Още 18-годишна постъпва на работа във вестник Хайлайф по темата „конкурс за журналисти“, който печели, докато се среща с главния редактор Георги Кузмов. Работи и като репортер и в БНТ – седем години в нощния блок и в Частен случай, а половин година като редактор в Наблюдател. Три години е модел в София и Виена. Снимала се е за българската версия на списание „Playboy“.

Повечето хора свързват чаровната блондинка с Ексклузивно по Евроком, което тя води от 1999 г. Конкурсите са ѝ слабост. През 2008 година е водеща на коментарната рубрика към Big Brother 4 – „Малката сестра“. През 2014 е част от Домсъвета към „ВИП Брадър: Образцов дом“, както и е водила „Голямата уста“ към шоуто. От 13 април 2015 до началото на 2016 води всекидневно едночасово шоу по ТВ7 „Дневникът на Венета“. От юни 2017 до септември 2017 е водеща на всекидневното предаване „Горещи срещи с Венета Райкова“ по BIT. От 17 септември 2017 до март 2020 е водеща на „Папараци“ по BTV.

През юли 2005 година Венета се омъжва за Тихомир Георгиев – участник в Big Brother 1. На 26 март 2007 година двамата влизат във VIP къщата на Big Brother като участници във втория сезон на VIP Brother. В началото на месец юли 2007 г. е обявено, че съпругът на Венета – Тихомир, е подал молба за развод, и е насрочено бракоразводно дело за края на месец октомври. Въпреки това, в началото на октомври става ясно, че двамата отново са се събрали и живеят заедно в столичния квартал „Слатина“. Венета и Тихомир имат син на име Патрик.

Почина застреляната от ревност учителка Даниела РайковаПоредна жена бе екзекутирана от половинката си в България. Починала е 51-годишната учителка Даниела …Jan 2 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!