Вая, съпругата на Мирослав, новия на Отварачката, пред приятелки: Няма да отмъщавам на мъжа си заради изневярата му с Мария

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не сме се развеждали, той е перфектен баща, не знам дали това тяхното е любов
„Мъжът ми ме изостави заради фолкпевицата Мария. Не сме разведени, той е перфектният баща, не мога да кажа една лоша дума за него. Грижи се за нас, за мен и децата. Но едва ли това е любов между Мария и мъжа ми, не знам точно какви са им отношенията и не знам докъде ще стигнат.“

Майка забрави детето си в трамваяРазсеяна майка забрави дете в количка в трамвай в София, а мъж от Стара Загора – прасе в чувал на ав…Feb 20 2020vijti.com

Това твърди пред приятелки красивата жена на новия мъж на Мара Отварачката – Миро, Вая Соколова. В момента тя сама се грижи за двете им деца, като компенсира и мъжкото присъствие на таткото и не обръща внимание на никой около себе си.

На рождения ден на мъжа си двамата са видимо щастливи

На рождения ден на мъжа си двамата са видимо щастливи

„Животът след изневярата на Миро за Вая е само един – малчуганите да са живи и здрави и нищо да не им липсва. Има богати мъже около нея, които само чакаха Миро да погледне настрани, за да свалят жена му. Но тя не им обръща внимание. Казва, че станала мъжемразка“, къде на шега, къде наистина разказват приятелките на Вая.

Според тях връзката между Мария и Мирослав не била любов, а по-скоро увлечение или някакъв друг вид енергийно вмешателство, което няма как да се обясни с думи.

Вая е изваяна, но не мисли за други мъже

Вая е изваяна, но не мисли за други мъже

„Като наблюдаваме децата им, те са още малки и едва ли това ще ги промени особено, но Вая много рядко се отпуска да говори с някой по темата. Не търси психолози, живее затворено. Не коментира поведението на Миро“, казват момичетата, които смятат, че Вая вече е преодоляла болката си от внезапната раздяла с Мирослав.

Те разбрали от самата нея за връзката на мъжа й, което и за нея е станало изненадващо.

„Като гръм от ясно небе й дойде. Семейството им живееше в приказка, изведнъж всичко приключи на мига. На нея и досега не й идва наум да му отмъсти, като отговори на свалките на негови приятели и познати. Но дали това ще продължи, никой не знае. В крайна сметка тя е по-красива от Мария, качествена жена е, не е за изпускане“, смятат близките на Вая.

И според самата Соколова, която добре познава Мирослав, това увлечение по фолкпевицата може да отмине, когато той „прогледне“ и разбере какво губи.

Мария и Мирослав се появяват заедно на публични места

Мария и Мирослав се появяват заедно на публични места

„В крайна сметка певицата е известна и може би мъжкото му его го заслепява. Но винаги идва Видовден. Накрая ще разбере кой всъщност истински го обича. Само дано не е много късно“, смятат приятелките на Вая, които са категорични, че за разлика от други Соколова не живее с психиката на жертва.

Кръщават едното си дете

Кръщават едното си дете

„Тя винаги е била вярна жена. Бракът им беше перфектен. Просто може би в някакъв момент не му е давала това, от което е имал нужда – вероятно повече отношение, защото се е грижила за малките им деца, и точно в този момент от това се е възползвала Мария, като го е прелъстила“, смятат близките до Вая, които са категорични, че Мирослав рано или късно ще си „отвори очите“.

Писанията, които се разпространяват, че Мирослав е забравил за децата и жена си и оставял по 300 лева само, също не били верни.

„Миро е отговорен човек. Грижи се за тях, като не й е взимал и колата, което също беше съчинено“, категорични са близките.

На децата си Мирослав не обяснявал нищо. 5-годишното им момиченце не споделяло, но и майка му не зачеквала темата, за да не се налага да обяснява странното поведение на баща му. Момчето все още е твърде малко, за да разбере каквото и да било по темата с изневярата на родителя си.

Мирослав Соколов и Мария започнаха връзка преди година, за която първо „България Днес“ писа. Самата Мария си призна пред вестника, че е „намерила“ мъжа на живота си и е по-влюбена от всякога.

И към днешна дата Мирослав и красивата му жена Вая все още имат законен брак. Нахаканата фолкаджийка на собствена глава решила да се представя с фамилията на любимия си, но без влюбените да са законно семейство. Бивши до чалга певицата издадоха, че тя обича да се представя с фамилията на бъдещите си съпрузи, преди официално да е сключила брак с тях. Така станало и преди брака й с Гущеров.

„Тази жена няма скрупули. Мирослав още не се е развел, а тя обикаля телевизиите да тръби, че ще се омъжва и да демонстрира, че е надвила жена му Вая“, коментират в чалга средите. Заралийката призна, че все още не е омъжена, но е в трескава подготовка на венчавка №3 и пред Димитър Рачков в шоуто му. С това фолкпевицата всъщност не предизвика публично всеобщо възхищение, каквото търсеше, а напротив. Дори в нейните среди никой не я поздрави и не одобри поведението й.

Източник: bgdnes

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!