Ваня Червенкова удари в земята ВИП-овете – вижте тузарския ѝ дом и грандиозната ѝ коледна фотосесия (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази година Ваня Червенкова остави всички родни ВИП-ове далеч зад нея да ѝ дишат прахта! Бизнесдамата направи звездна коледна фотосесия , с която демонстрира лукс, изискан вкус и невероятен дом като от списание .

Червенкова смая потребителите на двете най-популярни социални мрежи с уникални кадри, от които сподели с последователите си празничната атмосфера и уюта на своя дом. Един от акцентите във фотосесията е Коледното дръвче, украсено с огромни червени топки.

Край елхата компания на Ваня прави прекрасната й дъщеря Никол Червенкова, а двете дами са с еднакъв стайлинг – тематични за празника червени пуловери и шапки в същия цвят.

коледна фотосесия

На впечатляващите кадри, заснети от Георги Малев, могат да завидат дори холивудските знаменитости, а преспокойно може да се каже, че те засенчиха и последната Коледна фотосесия на Мелания Тръмп в Белия дом. Ваня призна, че е организирала семейната фотосесия най-вече заради кученцето си Бижу.

Ваня Червенкова фотосесия

„Направих тази фотосесия и заради частицата от моето сърце Бижу. От няколко месеца знаете, че лекарите борят за живота му. Не зная дали това ще бъде последната Коледа, в която сме заедно, това само времето ще отреди, но зная, че е част от душата ми и днес, на този ден, когато стават чудеса, ще моля Господ да даде още живот на мама, на тати, на Бижу – все тези, които безумно обичам!!!“, поиска от всевишните сили Червенкова.

Ваня Червенкова дом

Последната й фотосесия за пореден път разкрива трансформацията, която бизнесдамата претърпя през последните няколко години. През април тя реши кардинално да промени живота си и се отказа от месото. „Господ е създал всички животни и всичките имат душа. Това ме накара да спра да ям храни, които произлизат от убийство. А като знаем и как ги убиват – с електрически ток, зверства – това е отвратително. Всъщност, успях да отслабна толкова не само защото станах веган, но и защото се подлагам на колоноскопия и автофагия – ключа към дълъг живот. Терминът е въведен през 1963 г. от Кристиян дьо Дюв и се превежда като „самоизяждане“. При 24-часов пълен глад здравите клетки на организма ни изяждат по-слабите, остарели или болни клетки. Аз спазвам всички фази на Луната и гладувам, обикновено малко повече от 24 часа. Когато гладуваш, организмът ти, който иначе е свикнал да яде, няма откъде да си набавя храната и се фокусира към самоизяждане, към пречистване на повредените клетки“, призна преди време в интервю пред ПИК Червенкова.

Ваня Червенкова Коледа

Ваня Червенкова в бяло

Ваня води здравословен начин на живот не само от суета. Зад спартанския режим, който спазва без дори най-малки прегрешения, всъщност се крие друг, далеч по-амбициозен план. Тя се подготвя да изкачи най-високата точка на планината Алтай в Сибир – връх Белуха. Първия й опит да покори една от най-силно енергийните точки на планената през септември не успя заради COVID-пандемията.

Ваня Червенкова: Станах веган и свалих над 15 килограма! Ваня Червенкова е жена борец – никога не се предава, а посреща смело трудностите и ги преодолява,…Feb 18 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!