Ванга към Лили Иванова: Трябва да бъдеш сама

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лили Иванова е имала много интересни срещи с баба Ванга преди време!
Закръглилата 80 години вчера Лили Иванова посрещна достолепния юбилей
без излишни притеснения за хода на времето и несигурност за бъдещето. Естрадната прима твърди, че отлично знае точния ден и час, в който ще напусне този свят и отдавна е в мир със съдбата си.
Петричката врачка Ванга лично я признала за медиум и й помогнала да изостри свръхсетивните си възприятия, благодарение на които за певицата умее да надниква през завесата на идните години.
Баба Ванга е предсказала пожара в „Нотр Дам“, твърди турска медияВ една от най-важните точки на Европа през 2019 година ще има голям пожар, казала приживе пророчицат…Apr 16 2019vijti.com

„Преди повече от 30 години имах видение как точно ще умра. Когато получих просветлението, успях да организирам живота си по най-добрия начин, не съжалявам за нищо”, споделила Лили с близки навръх празника си вчера.
Ванга лично поощрявала усилията на Лили да намери отговори на въпроси за живота и смъртта, за произхода на хората и бъдещето на света, както и на собствената й кариера.
Двете се затваряли и дълго си говорели. Изпълнителката на ”Детелини” се отдала през 80-те и на медитативни практики, които въвела у нас Людмила Живкова.

Примата на българската естрада до такава степен е развила свръхсетивните си качества, че усеща фините невидими енергии около себе си и успява да отличи положителното от отрицателното в тях.
С това обяснява и любовта си към самотата:
„Ако не оставам сама поне няколко часа на ден, ще загина”.
Лили не крие, че Ванга често я съветвала да подрежда така времето си, че да прекарва достатъчно часове в самота. „Ванга ми казваше: „Многото хора, които те слушат или гледат, ти вземат от енергията. И ти затова искаш често да оставаш сама, за да може да възстановиш всичко”.

А колкото до юбилея, само в рамките на няколко часа Лили Иванова показа последователно снимки с букети и подаръци, които са я зарадвали най-много. Сред придружаващите картички с пожелание се видяха такива от президента Румен Радев, премиера Бойко Борисов, посланикът на Русия Анатолий Макаров, кмета на София Йорданка Фандъкова, градоначалника на родния ѝ Кубрат, бившият генерален директор на БНТ Константин Каменаров, ТВ водещите Антон Хекимян и Вики Политова, както и още редица други популярни личности.
Източник: Lupa.bg
Заръките за щастие според Баба Ванга: Не оставяйте това на масата, за да не изплашите щастиетоСъвети за успех: Моля, обърнете внимание, че заръките на Ванга помагат само на добрите хора. Тя приз…Apr 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!