Валя Ахчиева става баба всеки момент, няма търпение да дундурка първото си внуче

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Валя Ахчиева всеки момент може да стане баба, пише „Уикенд”.
33-годишният син на популярната журналистка – Волен, май чака дете от дългогодишната си приятелка. Наскоро наследника на уволнената водеща на „Открито” и половинката му бяха забелязани в столична АГ-клиника. Направи впечатление, че коремчето на момичето бе леко издуто. Валя Ахчиева, която е доста суетна, нямала търпение да дундурка първото си внуче. Тя много харесвала гаджето на сина си и го подтиквала да се ожени за нея.
В момента в БНТ тече конкурс за предаване за разследваща журналистика на мястото на „Открито”. Ахчиева също смятала да се яви с подобрена концепция.
Валя Ахчиева моли Вяра Анкова да я вземе в Нова ТВ: Жената на Томас Лафчис с години покриваше гафове на севлиевката в БНТШармантната телевизионерка Валя Ахчиева е предприела сериозна офанзива за завръщане в ефир от новия …Aug 15 2019vijti.com

Припомняме също, че шармантната телевизионерка Валя Ахчиева е предприела сериозна офанзива за завръщане в ефир от новия медиен сезон наесен. Изненадващо, първата врата , на която е почукала, е била на старата й познайница Вяра Анкова, под чието ръководство дълги години се подвизаваше в БНТ. Отскоро съпругата на Лафчис е изпълнителен директор на Нова ТВ. Връзката между двете дами никога не е била безпроблемна, но те таят изключителен взаимен респект и през години не един и два пъти са си помагали взаимно, научи Lupa.bg от свои хора в бранша.
Именно Вяра Анкова на два пъти спаси кожата на Ахчиева да не изхвърчи от БНТ по времето, когато колеше и бесеше в телевизията-майка.

Първо в края на 2014 г. устатата севлиевка спретна тенденциозен репортаж за Здравната каса, като обвини нейни служители, че крият лекарства за хепатит. Вдигна се шум до небесата, скандалът стигна до СЕМ и Министерството на зравеопазването, но Анкова хитро потуши драмата, като организира дискусия в ефир с всички засегнати страни.
През пролетта на 2017-а Ахчиева пак забърка каша от подобен тим с разследване на аптеки „Марешки” в Силистра, където продавали на безбожни цени лекарства за ревматоиден артрит и псориазис. И отново Вяра успя да заглади положението и остави колежката си в ефир.
В началото на настоящата година обаче Ахчиева „изгоря” след скандал за надписани фактури за предаването си „Открито”.

Това я накарало да потърси отново Вяра Анкова с надеждата да се приюти под крилото й в Нова ТВ. По наша информация двете дами ще се срещнат в края на идната седмица, за да обсъдят възможността за сътрудничество и има ли изобщо място предаване от типа на ахчиевото в частния канал.
Самата Ахчиева е твърдо убедена, че има качества не само на топ разследващ репортер, но и на голям мениджър. „Работя в БНТ 30 години, знам кътните зъби на тази телевизия. Мога да се справя с всичко”, коментирала къдрокосата водеща пред колегите си.
Хиперактивната дама била твърдо решена в БНТ да има повече разследваща журналистика, а не сериали и развлекателни игри.
Телевизионерката с вечно учудено изражение обаче имала и личен мотив – нямала търпение да натрие носа на Коко Каменаров, който свали предаването й и й връчи предупреждение за уволнение.
Източник: Хотарена
Свалената от ефира на БНТ Валя Ахчиева няма да се предаде без бой, прицелила се е в шефското мястоСвалената от ефира на БНТ Валя Ахчиева няма никакво намерение да се предаде без бой, научи HotArena.…Apr 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!