Валерия се обясни в любов на друг, а не на Евгени / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ергенът Евгени и възлюбената му Валерия май са се разделили. Такава е последната мълва, която се носи из арт средите, а тя бе косвено потвърдена от самата победителка в шоуто.

Избраницата на „Ергенът“ Евгени Генчев – Валерия, казва „Обичам те!“ на друг, става ясно от публикацията му в нета. Симпатичният мъж е с име Николай Антонов, а снимката в прегръдките му с Валерия обра точките на всичките й фенове и приятели.

Николай е честитил 25-ия рожден ден на красавицата, а тя под думите му е написала: „Обичам те“ и емотикон на сърце. Отговорът на младежа е същият: „И аз теб“.

Снимки от партито на Валерия вече изтекоха в нета, но тази в прегръдките на Николай, в която тя е отбелязана, не е в нейния инстаграм.

Не е ясно и дали влюбеният в Георгиева световноизвестен пианист Евгени Генчев е все още мъжът на сърцето й.

Хора от предаването потвърдиха, че Евгени и Валерия са се скарали и в момента не са заедно, като ергенът си е заминал и в момента е в Бургас.

„И двамата се мусят един на друг и не искат да се виждат в момента. Докъде ще стигне това, не можем да кажем“ – коментираха от шоуто.

За проблем между двамата сочи и фактът, че Валерия е била само на официалната част на концерта на Евгени в Пловдив, след което си е тръгнала. Победителката ще присъства и на оставащите два концерта на Ергена, но и на тях ще бъде само на официалната част, след която е заявила, че иска да си ходи.

Красивата девойка и Евгени живеят разделено, става ясно и от думите на пианиста, който, като го питат къде е Валерия, отговаря: „Нямам представа“.

Моделката от своя страна също не обича да споделя лични неща, разчита най-вече на баща си за подкрепа. Той я е отгледал от малка. Майка й от дълго време е отвън нейния живот, само че моделката пази безмълвие за сложното си детство.

Още от 14-годишна тя се впуска на стилния подиум. На тези невръстни години стартира пътя си на модел и печели първия си конкурс за хубост. Кариерата я води в чужбина и до корици на много известни списания.

Двамата с Евгени са великолепна двойка, но дали ще има сватба тази година, засега остава в тайна.

Междувременно кастингът за поредния сезон на предаването тече с пълна сила. В надпреварата участват стотици красиви момичета, между които плеймейтки, докторки, учителки и т.н. За мястото на ергена вече се е кандидатирал футболистът Благой Георгиев – Джизъса.

Източник: plovdiv24

Скарани ли? Валерия гледа първия голям концерт на Евгени от първия ред след шоуто (Снимки)Победителката от „Ергенът“ Валерия гледа от първия ден своя любим Евгени. Така двойката разкости на …Jun 4 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!