Бременна майка пристигнала в родилното и докторите онемели – за първи път виждали такъв случай

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Безспорно най-хубавото нещо, което може да се случи на едно семейство, е да имат щастието да се сдобият с деца. Чувството не може да бъде описано, докато не се преживее. Но е толкова прекрасно, толкова чисто, толкова истинско, че човек няма как да му се насити изобщо.
Това украинско семейство вече има едно детенце, но решава, че иска да се сдобие с още един мъник. Когато Оксана забременява и за пръв път отива на лекар обаче, тя веднага разбира, че нещо не е съвсем както трябва. За щастие обаче се оказва, че новината не е лоша, просто много, наистина много необичайна.
След първия ехограф става ясно, че жената носи в себе си не едно, не две, не дори три, а цели пет бебета.
Уникална любовна история: Тодор намери ученическата си любов във Фейсбук, отиде до Перник и заживяха заедно46-годишните Райна Методиева и Тодор Минков от Велико Търново дадоха втори шанс на гимназиалната си …Oct 30 2018vijti.com

Точно така! Това е изключително рядко явление и според лекарите такава бременност се случва веднъж на 55 милиона бременности.
Въпреки че Оксана и съпругът й Сергей живеят в украинската столица Одеса, никой в болницата нито е ставал свидетел, нито е чувал за подобен случай. Случаят на младото семейство бързо набира популярност и няма човек в страната, който да не е чувал за необичайната бременност.
Самата жена споделя, че в началото всичко й се струва като сън. Много бързо обаче тя успява да осмисли случващото се и да се върне в реалността, защото това, което й предстои, ще обърне живота й на 180 градуса. И тя трябва да бъде готова за това.
Оксана споделя, че в семейството няма близнаци, което прави случая още по-необикновен. Но както добре знаем, генетиката е сложна наука и винаги е готова да предостави изненади.
Когато бебенцата се раждат, те получават изключително красиви имена, а именно Александра, Денис, Дария, Владислав и Дейвид. Правителството също решава да направи подарък на многочленното семейство и им предоставя безплатно от държавата голям апартамент, в който да има достатъчно пространство за всички членове на вече многолюдната фамилия.
Вижте красивите снимки, които съпътстват тази толкова мила история.


От Оряхово до Пекин: любовната история на сирака Марин и как той завладя сърцето на пекинската принцесаМомче от Оряхово среща пекинска принцеса и се женят с благословията на Мао в Китай. Това е съвременн…Oct 23 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!