Братът на Стоичков най-накрая официално обвързан: Най-сетне загърби лошото и намери своята половинка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Братът на Христо Стоичков – Цанко Стоичков, е вече сериозно обвързан, научи HotArena.
Цанко често може да бъде забелязван с дамата до себе си и двамата не крият щастието си.
Той има един развод зад гърба си и след доста години лутане сам, наред с пропуканите отношения с брат си, той е успял да загърби всичко лошо и да намери своята половинка.
Запознати отдавна разнасят слуховете, че Цанко нямал добри обноски към жените. Нещо повече – дори имал навика да ги завлича с пари, тъй като имал доста финансови проблеми.
Преди време до HotArena бе пристигнал сигнал от негова бивша, който гласеше: „Аз съм жена, която е била с Цанко. След като му дадох пари, които той ми поиска, ме завлече, заплашва ме и ме тормози. В Пловдив е всеизвестно, че Цанко има проблем с хората и има чести конфликти заради буйния си нрав“.
Христо Стоичков публикува интересна снимка: „Моят отбор – цялото семейство“Легендата на българския футбол Христо Стоичков публикува любопитна снимка в социалните мрежи, с коят…Apr 16 2019vijti.com

Колкото до отношенията с брат му Христо, Цанко миналата година в „Папараци“ заяви, че нито се виждат, нито се чуват. Нещо повече – оплакваше се пред Венета Райкова, че на представянето на книгата на Камата не само че той не е бил поканен, но се учудва защо и тяхната майка не е получила покана за премиерата.
Припомняме, че Христо Стоичков спретна вълнуваща изненада на голямата си любов Мариана по случай 50-годишния ѝ юбилей, видя „Ретро“. Камата организирал парти за рожденичката в един от най-скъпите ресторанти в Маями, където фамилията пребивава в последните години.
За всички детайли около партито футболната легенда се доверил на дъщерите си Мика и Христина. Двете момичета се нагърбили с известяването на гостите, украсата и поръчката на бутиковата торта за майка си, като най-голямата им мисия била да запазят в абсолютна тайна от нея тържеството.

Макар на празника да присъствали само най-близките до Мариана хора, а не както повелява българският обичай – всички роднини до девето коляно, тя се изтупала като за червен килим.
На вечерята г-жа Стоичкова блеснала с къса черна дизайнерска рокля, а Христо се пременил с тъмносин костюм.
Твърде официални били и всички останали гости, а най-изненадващото присъствие на партито дошло от страна на съпруга на Мика – Айки, с когото се твърдеше,
че тя се е разделила в началото на тази година.
Подаръците, които Мариана получила, Стоичкови пазят в тайна, но изненадите за нея започнали още със събуждането ѝ на 50. Тъкмо отворила очи, мъжът ѝ ѝ поднесъл торта, бутилка марково шампанско и пищен букет, а големият армаган оставил за вечерта.
Източник: Хотарена
Христо Стоичков с вълнуваща изненада към съпругата си по случай 50-годишния ѝ юбилейХристо Стоичков спретна вълнуваща изненада на голямата си любов Мариана по случай 50-годишния ѝ юбил…Apr 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!