Братът на проф. Вучков вдигна купон, не изчака 40 дни от смъртта му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актьорът от Народния театър Михаил Петров вдигна пищен купон по повод 70-ия си юбилей в Народния театър. Тържеството се състоя след представлението „Един безумен ден” на 19 октомври, което бе галаспектаклът в театралния маратон по случай годишнината на Петров.
След официалната част колеги, гости и приятели на актьора бяха поканени на лъскаво парти в ресторанта на Народния театър, където ги очакваха отрупани с отбрани мезета и питиета маси.

Ето кой наследи имането на покойния проф. Юлиан ВучковСтава дума за актьора Михаил Петров, двамата братя са родени от една майка, но имат различни бащи. Б…Oct 23 2019vijti.com

„Всичко хубаво, но той е единственият роднина и наследник на Юлиан Вучков. Можеше поне да изчака да минат 40 дни от смъртта на професора и тогава да празнува в ресторант. При това наследява апартамента му и всичко друго”, коментираха озадачени в театралната гилдия.

Михаил Петров е полубрат на телевизионната легенда проф. Вучков, който почина на 22 септември на 83 години.

Двамата братя обаче не бяха в добри отношения, а самият професор споделяше приживе, че с Петров не е разменил и дума близо 35 години. Те са родени от една майка, но са от различни бащи. Точно заради това проф. Вучков наричаше Мишо „полубрат“ и дори го е обявявал за „бездарно актьорче“.

Запознати с битието на Юлиан Вучков твърдят, че освен жилището му в идеалния център на София на ул. „Христо Белчев“ той притежавал и доста спестявания. По закон всички тези средства сега се полагат на Михаил Петров.

Представлението на „Един безумен ден“ на юбиляря Петров мина под благотворителен знак. Преди това актьорът помоли вместо цветя и подаръци почитателите и приятелите му да дарят средства, за да подпомогнат кариерата на младата и талантлива актриса Вероника Янакиева, която се придвижва с инвалидна количка. Със събраните средства Вероника ще може да закупи нова спортна инвалидна количка, която ще ѝ помогне за превъплъщенията ѝ на сцената, обясни Михаил Петров.

Източник: Ретро

Професор Вучков е имал много тежко детство: За малко не умрял от глад и не бил убит„Най-тежките и трагичните години са ми били детството, юношеските години и донякъде младежките, защо…Oct 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!