Братът на Жана Бергендорф по-лош и от нея, постъпил е отвратително със собствения си син

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Куп семейни тайни крие певицата Жана Бергендорф
Скандалната Жана Бергендорф далеч не е най-голямата издънка в семейството си – пише в. „Уикенд“. Криминалните истории и заигравките с наркотиците на популярната певица са нищо в сравнение с изцепките на по-големия й брат. Той се е отказал от собственото си дете – коментира изданието.
Племенникът на Жана Бергендорф в момента бил на около 10 години – приблизително колкото синът й Леон. За разлика от певицата обаче, която въпреки всичките си проблеми дори не е замисляла да изостави детето си, драмите около другото момченце започнали веднага след раждането му. Неясно защо майката изоставя детето си веднага след раждането му и за него трябва да се грижи баща му.
Жана Бергендорф плаща огромна сума на бившия си заради домашно насилиеЖана Бергендорф ще се размине с глоба! Глоба грози певицата Жана Бергендорф по дело за домашно насил…May 20 2019vijti.com

Това е най-големият брат на Жана, за когото тя предпочита да не говори. След като изоставил детето си, грижите по него се поемат от по-малкия й брат, за когото тя също не говори. Човекът е майстор във фирма за мебели.
„Взима добра заплата, но едва издържа! Целите му крака са сини и на буци. Много е зле! Добър майстор е, но вече няма сили за работа, не се знае докога ще издържи“ – коментират познати на фамилията. Самата Жана не поддържала връзка с по-малкия си брат, а и той не бил сред феновете й – коментира изданието.

Също така преди няколко години медиите отбелязаха, че жестока сестринска война се е разиграла в дома на певицата Жана Бергендорф. Червенокосата изпълнителка за малко да бъде заклана от сестра си, която я блъснала в огледалото и Жана го строшила с тялото си, пише в. „България днес“.
От злополуката Бергендорф се е сдобила с огромен белег, който се опитала да прикрие с татуировка. Първата сериозна травма на певицата била, когато Жана паднала върху секира. Малката Бергендорф така се порязала, че изкарала акъла на всички у дома!
Но и самата Жана не е по-малко агресивна. Наскоро се разбра, че глоба грози певицата Жана Бергендорф по дело за домашно насилие, което бившия й приятел Леандър Франциско Янис – Лео заведе срещу нея с обвинения за физически и психически тормоз чрез електронни съобщения.

Процесът срещу Жана стартира в края на миналата година, а по делото са насрочени две заседания, на които ищецът така и не се яви.
От Софийския районен съд дадоха ход на едно от заседанията, на което се яви само адвокатът на певицата.
Делото трябваше да продължи през пролетта, след като бе върнато за доразследване а прокуратурата.
Източник: Разкрития.ком
Синът на Стефан Данаилов – Владимир, съжалява, че не го е слушал: Обидих много хораСинът на Стефан Данаилов Владимир съжалява, че не го е слушал Синът на Стефан Данаилов Владимир съжа…Jun 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!