Братът на Димитър Рачков направи публично признание

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Братът на Рачков призна, че е виновен в престъплението!
Популярният в бургаския ъндърграунд Петър Рачков се размина с условна присъда за пласиране на дрога. Братът на актьора Димитър Рачков се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата за 1 година и 11 месеца с изпитателен срок от 4 години.
Рачков е закован след блестяща акция на бургаските криминалисти. Той е наблюдаван дълго време от разследващите. Които са имали информация дори къде крие дозите – в запалки „Клипер“, съобщава сайтът „Флагман“.
Димитър Рачков е грижовен син: Мама Станка гледа инкогнито „Забраненото шоу на Рачков“ от последния редСлед поредния арест на по-малкия си брат Петър комикът Димитър Рачков е отскочил до родния Бургас, з…Jul 8 2019vijti.com

Дилърът е закопчан на 16 април м.г. в дома му в ж.к. „Възраждане“, където са открити няколко дози пико за малко над 100 лв.
Спецполицаи атакували апартамента на Рачков, след като малко по-рано разследващите станали свидетели как Петър продава около 1 г метамфетамин на бургазлия.
Причината за лекото наказание е, че Рачков влиза по делото като неосъждан. Той е залавян няколко пъти с наркотици и за шофиране без книжка.
За последните 3 случая бургазлията получи административни наказания – глоби по чл. 78а, и съответно остана с чисто съдебно минало. Рачков вече има две условни присъди – за държане на наркотици и за шофиране с фалшива книжка през 2011 г., но и двете вече са изтекли.

Припомняме, че Петър Рачков излезе чист и след ареста за нарколабораторията, открита при спецакцията на работното му място – помпена станция в с. Черни връх.
Разследването по случая беше спряно миналото лято, след като криминалистите не успяха да свържат откритите колби и прекурсори с брата на известния български комик.
През следващите 4 години обаче Рачков трябва да бъде много внимателен, тъй като всяка грешна стъпка ще го прати зад решетките.
Припомняме също, че няма как да не забележим, че Димитър Рачков изглежда състарен след раздялата с Мария Игнатова. Макар и да не дава повод, че я преживява тежко. Напротив, раздава го щастливо, но без половинката, с която бяхме свикнали да го виждаме.

От скоро комикът е станал много близък с Криско и неговата половинка бременната Цвети. В социалната мрежа се появи снимка на Рачков с рапъра. На която се вижда, че двамата са заедно и прекарват весело свободното си време. Дали са станали приятели след формата „Като две капки вода” не става ясно.
Източник: Марица
Димитър Рачков се състари след раздялата с Мария, вече не е същия СНИМКАКомикът лъсна с бръчки, побеляла брада и двойна гушка Димитър Рачков изглежда състарен след раздялат…Aug 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!