Богатството на Лили Иванова не спира да набъбва: Примата с нова придобивка от кака си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Богатството на Лили Иванова не спира да набъбва и съвсем наскоро примата се е сдобила с още един имот, узна HotArena.
Нейната племенница Мария, която е по-голямата от двете щерки на сестра й Магда, е прехвърлила на името на леля си апартамент в центъра на родния на фамилията град Кубрат.
По незнайни причини Магда и щерките й се отказали от своя дял. Дори нотариусът, който изповядвал сделката, се учудил за какво й е на звезда №1 на България апартамент в толкова беден район, писа „Ретро“.
Лили Иванова наложи строга забрана на феновете си заради нещо, което я е изплашило много в миналотоПромоционалните дейности по тройния концерт на Лили Иванова в Зала 1 на НДК на 8, 9 и 10 декември въ…Aug 20 2019vijti.com

Имотът обаче притежавал сантиментална стойност и пред певицата опцията за продажба не била вариант, макар сестра й да планирала точно такава съдба за него.
„Никога няма да се върнат тук. Не са стъпвали в Кубрат сигурно то 30 години“, споделят комшии на примата.
Припомняме, че наскоро излезе информация за голямото наследство, което Лили Иванова е завещала на внуците на нейната сестра Магда. Лили е поддържала топли отношения с родата си през изминалите години въпреки, че я упрекваха в обратното. Певицата се грижела са сестра си Магда, но помагала и на нейните две щерки, че и на техните синове.

Лили има две племенници – Мария и Радмила. Те също живеят в София. При едната от щерките си се намира и сестра й. Певицата не им гостувала често, но пък всеки ден си говорели по телефона. Внуците на Магда научили пралеля си да борави с Интернет и със смартфон. Те й пращали съобщения и я радвали със свои снимки. Гордите роднини не пропускали концерт и изява на своята прочута леля. Виждали ги винаги на първите редове на особено в зала 1 на НДК, предават от retro.bg. Мария и Радмила били финансово осигурени защото имали добри професии, но били спокойни и за бъдещето. Те били наясно, че Лили няма на кой друг да завещае имотите си и парите. Освен на техните момчета.

Не било ясно все още кой от двамата наследника колко пари ще получи и дали ще делят по равно парите на баба Лили. Никой не смеел да я закачи на тая тема защото примата била много докачлива. Но тя била поставила условие децата да се изучат и да завършат висше образование и то някъде в чужбина. Спестяванията на любимата бг изпълнителка към 2017 г възлизали на 12 милиона. Да не говорим за имотите. Момчетата нямало само да наследят авторските права върху песните й. Които тя официално предоставила на тонрежисьора – Ангел Попов –Ачо.
Източник: Хотарена
Валентин Кулагин надмина Лили Иванова: Отказал съм всички покани за участия в телевизионни предавания и интервютаBaлeнтин Kyлaгин вce oщe e eднa зaгaдĸa зa xиляди бългapи. Гpимьopът, ĸoйтo ce пpeвъpнa в eднa oт нa…Aug 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!