Бившият кукувец Камен Воденичаров инкогнито на закътан плаж в компанията на засукана мадама

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившият кукувец Камен Воденичаров предизвика истинска светска сензация. Актьорът се появи инкогнито на закътан плаж край къмпинг „Юг” със засукана мистериозна дама, видя папарак на „Уикенд”.
Мястото е закътано и е разположено между Китен и Лозенец. 53-годишният актьор се появи на плажа пред хотел „Морско конче” в компанията на знойна и надарена брюнетка, издокарана в изрязан червен бански. Кацко и приятелката му изглеждаха като щастлива и влюбена двойка. Те опънаха хавлии на два от шезлонгите и под дебелата сянка на един от чадърите.
Когато слънцето ги напече, актьорът хвана за ръка непознатата дама и заедно влязоха във водата. След като се плицикаха двайсетина минути в морската вода, Камен и приятелката му излязоха от водата, отново хванати за ръце, досущ като младоженци. Двамата се излегнаха на пластмасовите кресла и изчакаха да изсъхнат от солената вода. Жегата обаче скоро ги принуди да се отправят към близкия бийч бар. Там Камен си поръча студено „Мохито”, а приятелката му – коктейл „Аперол шприц”. Когато барманът им подаде сметката от 16 лв., Воденичаров попаде бележката на дамата, за да я плати.
Нешка Робева не се сдържа: Като дотегнахме с победите си на света, той се обедини срещу насИзвестният ни режисьор Георги Дюлгеров определя Нешка Робева като „български феномен“. Благодарение …Jun 19 2019vijti.com


Плажуващите останаха озадачени от интимностите, които двамата си разменяха. Още повече, че досега Камен Во не е афиширал връзка с нито една жена, ако не се брои мимолетната му афера в средата на 90-те с манекенката Елина Кишишева. В навечерието на 50-ия си юбилей преди 4 години, той направи разтърсващи самопризнания за личния си живот. Актьорът призна, че най-съкровената му мечта е да има дете и е готов да си осинови. Никога през живота си не бил предлагал брак, а големите му любови се броели на пръстите на едната му ръка.
Дълги години водещия предпочиташе да пази сексуалната си ориентация в тайна. И въпреки че отдавна се шуми, че ходи по левия тротоар, той даваше противоречиви сигнали, като говореше за брак и деца.


Припомняме, че преди време той сам публикува снимка на избраника до себе си – Камен Бъчваров. Воденичаров афишира фотосите с новото си гадже, които тогава моментално предизвикаха фурор в мрежата. Феновете на актьора го поздравиха и му пожелаха много щастие с новата му любов. Сега нещата са обаче различни и актьорът има жена до себе си.
Източник: Хотарена
Как се роди „Шоуто на Слави”, кои звезди никога не седнаха на диванчето и най-големите гафове в историята на предаванетоСлавната история на „Шоуто на Слави” е доста дълга – цели 19 години предаването е сред най-гледаните…May 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!